Bad med betong- stein- og mikrosementdesign

Bad med betong- stein- og mikrosementdesign

Husets viktigste rom?

Badet er kanskje et av husets viktigste rom. Det er her du møter deg selv på starten av en ny dag, og det er her du sier god natt. Baderommet har fått flere funksjoner med årene, da vi stadig benytter det mer til avslapning og rekreasjon, eller så gir vi plass til at hele familie kan ta kveldsstellet samtidig.

En tydelig baderomstrend går mot røffere og renere design, der uttrykk som sten og betong får dominere. En kombinasjonen av mikrosement design sammen med organisk treverk og myke tekstiler skaper en ren og nordisk interiørstil. Noen ganger er det også noe veldig vakkert i å holde det industrielt med enkel styling med metaller og helt rene flater. 

Aquarelle er en kolleksjon med våtromsvinyl som inkluderer flere vakre sement- og steindesign. Både vegg- og gulvbeleggene har en preget overflate, som gir en teksturert og realistisk gjengivelse av mønsterbildet.

Vinyl og bærekraft

Vinylgulv har mange fordeler. De er behagelige å stå og gå på, enkle å holde rene og 100% vanntette. Ikke minst er dette et godt alternativ til f.eks stein-, sement- og betonggulv, da design og uttrykk er realistiske som de ekte materialene, men de er mykere å oppholde seg på og prisgunstige. Både våtromsveggene og gulvene må installeres av proff gulvlegger.

Vinylgulv fra Tarkett har gode miljøargumenter. Vi jobber med vinylproduksjon på et bærekraftig grunnlag og i henhold til følgende prinsipper: 

  • Vinylen vi produserer verken inneholder eller avgir potensielt skadelige stoffer som f.eks. ftalater eller biocider. Dette er viktig for inneklimaet, men også avgjørende for at vinylen skal kunne gjenvinnes
  • Våre vinylgulv produseres for å kunne gjenvinnes
  • Våre vinylprodukter er enkle å gjøre rene med en liten dose med mildt universalvaskemiddel

Kopier stilen med våtromsvinyl

Mikrosement og betong har blitt en aktuelt trend i moderne bad de siste årene. De lekre gråsjatteringene i materialet for både gulv og vegg passer nydelig sammen med både lys og mørk innredning, og kan fint  benyttes i både store og små baderom.

Betong ses på som et kaldt element, og er opprinnelig mye brukt utendørs. Men i senere år har vi tatt dette materialet inn, og denne stilen har blitt mer synlig i interiøret som en del av nordisk trend eller i japandi minimalisme. Du kan enkelt gjenskape stilen uten å benytte betong eller mikrosement med våtromsvinyl fra kolleksjonen Aquarelle. Veggen og gulvet på dette badet er produsert av vinyl, og gir et ekte uttrykk av sement og betong.

Slik styler du det grå badet

Grå anses å være en kald farge, og å innrede hele badet i grått er en modig beslutning. Men djevelen ligger i detaljene, og her er noen tips til hvordan du kan style denne industrielle looken:

Ta med naturmaterialer inn både i møbler og stylingelementer. De grå fargenyansene er nydelige sammen med f.eks eik og furu, og det bringer en kontrast mellom det myke og harde – det varme og det kalde. Benytt farger fra naturens mangfoldige pallet, som salvie, cognac og beige.

En lekker ren og tydelig kontrast får du om du installerer toalett og servant i hvitt porselen.

Armaturer i krom eller matt sort forsterker den industrielle looken. Med fargede tekstiler, mykes det hele opp. Prøv med duse farger fra den nordiske palleten som nude, beige eller blånyanser på f.eks håndklær. Det gir karakter og et personlig uttrykk til rommet.  

Sett inn møbler om det er plass og skap deg et hjørne for en zen opplevelse etter et varmt bad.

Bildegalleri

Forslag på kolleksjoner

Kanskje du synes dette er interessant:

iQ Surface vinylgulv til baderom
Designkolleksjon til badet og vaskerommet

Trendy og slitesterkt gulv til ditt bad og vaskerom. Les mer om designkolleksjonen her:

Aquarelle
Nydelige farger og design i Aquarelle for våtrom

Se vår baderomskolleksjon. Her finnes flere interiørstiler og design, bl.a. sober marmor, industrielt, stein og betong, nyklassisimen og varme tregulv.

Aquarelle dekorvegg til bad og våtrom. Misty Mountain.
Fondvegger til badet

Til deg som vil ha et unikt baderom har vi designet lekre dekorvegger. Monter dem som en fondvegg, eller hvorfor ikke i hele rommet?

iQ Surface våtromsgulv i et vaskerom
Drømmen om et funksjonelt og stilig vaskerom

Interiøret til vaskerommet er det som kanskje får minst oppmerksomhet. Med våre våtromskolleksjoner er det enkelt å gjøre dette til et trivelig sted. Her er det mye å velge i.

Våtromsvegg og gulv i marmor fra Tarketts Aquarelle-kolleksjon
Eksklusive marmor!

Trender kommer og går, men vår kjærlighet til marmor består. Vi har marmordesign til vegger og gulv i flere fargenyanser; svart, hvitt, grått, beige og grønt. Til og med gulv i gull.

Våtromsbelegg, vinylgulv og bærekraft
Våtromsbelegg, vinylgulv og bærekraft

Takket være innovasjonsarbeid og ny teknologi har moderne vinylgulv unike egenskaper som bidrar til et godt inneklima. Les mer om vårt arbeid for å utvikle bærekraftige vinylgulv.