Designkolleksjon til badet og vaskerommet

Designkolleksjon til badet og vaskerommet

Vinylgulv til bad og vaskerom finnes for deg som både er design- og miljøbevisst. Tarketts iQ-gulv har fått mye oppmerksomhet for sine fantastiske design, og de er produserte for å vare lenge og redusere miljøbelastningen.

iQ Surface og iQ Megalit er homogene vinylgulv med en høy slitestyrke. Mønsteret i gulvene er likt gjennom hele belegget, og derfor vil ikke riper vises så godt om dette skulle forekomme. Overflaten er behandlet med et av markedets mest solide overflatebehandling, og gulvene er enkle å rengjøre.

iQ-gulvene til Tarkett er våtromsgodkjente, og de oppfyller bransjens strenge krav til vanntetthet. Derfor er de meget godt egnet til bad og vaskerom, men med mange lekre design er de også selvskrevne gulv i f.eks en gang eller på et kjøkken.

iQ Surface

iQ Surface er et resultat av et kreativt samarbeid som vi har med det svenske designbyrået Note Design Studio. Kolleksjonen ble lansert under Milano Design Week 2019, og har fått mye oppmerksomhet.

Designet på iQ Surface minner om det populære mønsteret terrazzo som man finner på både gamle betongelementer, men ikke minst også på møbler designet de siste årene. I kolleksjonen finner du uttrykksfulle og sterke farger, men også duse fargesammensetninger for et roligere uttrykk.

Med iQ Surface er det lett å finne kombinasjoner med veggfarger og møbler som du allerede har, og det er store muligheter for å slå seg løs med dristige uttrykk.

iQ Megalit

iQ Megalit er en vinyl som ser ut som den er produsert av skimrende flak av mineraler og metaller. Uttrykket og designet på dette gulvet for våtrom er eksklusivt. På nært hold ser du de mange nydelige detaljene, men gulvet fremstår rolig når det legges og det blir en vakker helhet.

Finn fargenyansen som matcher resten av interiøret. Her er det perlemorsskimmer, grafittgrått, greige eller sterke rød- eller blåtoner. La deg begeistre!

ReStart og resirkulering av vinylgulv

Både iQ Surface og iQ Megalit kan returneres til fabrikk og gjenvinnes når de en gang skal byttes ut. Tarkett har en etablert take-back-ordning for gamle vinylgulv, hvor vi fjerner lim og sparkel før vi gjenbruker gulvene i produksjonen av nye. ReStart gir gamle gulv en ny start.

Dette er viktige skritt i retningen av et sirkulært og fossilfritt samfunn.

Alle vinylgulv fra Tarkett produseres helt uten ftalater, og de bidrar til et godt inneklima.

Bildegalleri

Foreslåtte kolleksjoner

Relaterte artikler

Aquarelle
Nydelige farger og design i Aquarelle for våtrom

Se vår baderomskolleksjon. Her finnes flere interiørstiler og design, bl.a. sober marmor, industrielt, stein og betong, nyklassisimen og varme tregulv.

iQ Surface våtromsgulv i et vaskerom
Drømmen om et funksjonelt og stilig vaskerom

Interiøret til vaskerommet er det som kanskje får minst oppmerksomhet. Med våre våtromskolleksjoner er det enkelt å gjøre dette til et trivelig sted. Her er det mye å velge i.

Våtromsvegg og gulv i marmor fra Tarketts Aquarelle-kolleksjon
Eksklusive marmor!

Trender kommer og går, men vår kjærlighet til marmor består. Vi har marmordesign til vegger og gulv i flere fargenyanser; svart, hvitt, grått, beige og grønt. Til og med gulv i gull.