Vakre og solide vinylgulv til hus og hjem

Vakre og solide vinylgulv til hus og hjem

Vakker design og høy kvalitet

I våre vinylkolleksjoner Tarkett Extra, Tarkett Texstyle og Tarkett Trend finner du gulv som gjennom tidene har blitt ikoniske, i tillegg til flere flotte nyheter som vi lanserte i 2020. De populære vinylgulvene til private boliger, ble da relanserte under navnet ICONIK.

I vårt utvalg av vinylgulv finner du også de populære kolleksjonene iQ Surface og iQ Megalit. Dette er fantastiske homogene vinylgulv som tidligere kun vært tilgjengelige i proffmarkedet, men som nå er å få tak i for deg som vil ha noe helt spesielt i ditt hjem.

Vinyl er et smart valg

Det er mye å velge i blant ulike design, leggeteknikker og egenskaper, men uansett hvilken vinyl du velger vil du få et gulv som er behagelig å gå på, lettstelt, slitesterkt og solid. Dette er også gulvene som er enkle å bytte ut den dagen du ønsker å fornye hjemmet ditt, uten at det koster for mye.

Du gjør et smart valg når du velger et vinylgulv fra Tarkett.

Populære kolleksjoner under nytt navn

Tarkett har produsert vinylgulv siden 1940-tallet, og mange av vinylgulvene har etter hvert blitt ikoniske. Nå finner du nyheter og klassikere relansert under navnet ICONIK; 

ICONIK T-Extra har tidløse og naturtro stein- og tremønster, samt det populære retromønsteret sjakkruter.

ICONIK Texstyle er den mykeste vinylen. Den har en lyddempende bakside i tekstil for ekstra komfort.

Vinylgulvene er flotte å se på. De er slitesterke, lette å holde rene, myke å gå på, og bidrar til et godt inneklima. Du kan enkelt legge gulvene selv med de rette verktøyene. Vår vinyl er selvsagt ftalatfri, og har lave utslipp.

Vinylgulv for den designinteresserte

Tarketts iQ-gulv har unik design og høy slitestyrke, og de er et helt nytt og eksklusivt alternativ til ditt hjem. Du kan velge blant trendriktige farger og mønster, og du får et gulv som er både vakkert, praktisk og bærekraftig.

iQ Megalit er en kolleksjon med et eksklusivt design som minner om glitrende mineraler. Mønsteret blendes lekkert inn i en lekker fargeskala, og det blir et moderne trendriktig uttrykk. iQ Megalit passer fantastisk på badet og kjøkkenet.

iQ Surface-kolleksjonen gjorde stor lykke da den ble lansert på Milano Design Week 2019, og den er resultatet av et kreativt samarbeid mellom Tarkett og det svenske designbyrået Note Design Studio. Mønsteret er unikt, og minner om det stilige terrazzo-mønsteret. Fargekomposisjonen er både elegant og leken, og du kan fint legge iQ Surface i alle rom i huset.

Overflaten består av iQ PUR, som er markedets beste beskyttelse mot merker og flekker. Gulvene er derfor et perfekt valg i f.eks. gang og kjøkken, som er de rommene som utsettes for mest slitasje. Gulvene inngår også i Tarketts våtromskolleksjon, og overstiger med god margin bransjens krav til vanntetthet. Husk at ved legging i våtrom skal det alltid benyttes en autorisert gulvlegger.

 

Når du en gang skal bytte ut vinylgulvet, kan det leveres inn og gjenvinnes i produksjon av nye vinylgulv. Dette er et viktig skritt på veien mot en sirkulær økonomi.

Våre vinylkolleksjoner:

Her kan du lese mer om vinylgulv:

Før og etterbilder ved bytte av gulv i gangen
Gulvet gjør en stor forskjell. Slik oppgraderer du gangen med noen enkle grep!

Trenger gangen din et løft? Det kan du enkelt gjøre ved å bytte gulv. Gulvet har stor påvirkning på helhetsinntrykket, og et gulvbytte gjør en større forskjell enn man tror.

Bildecollage om hvor lett det er å legge vinyl selv hjemme
Legge vinylbelegg selv - trinn for trinn

Følg vår enkle trinn-for-trinn guide som beskriver hvor enkelt det er å legge ditt nye vinylgulv hjemme. Her er hva du skal tenke på.