Drømmen om et funksjonelt og stilig vaskerom

Drømmen om et funksjonelt og stilig vaskerom

Gjør vaskerommet til et hyggelig sted

Interiøret i vaskerommet er det som kanskje får minst oppmerksomhet i hjemmet. Med våre våtromskolleksjoner er det enkelt å gjøre dette til et trivelig sted for husarbeid, vask og stryking av tøy. Her finner du design som passer til mange ulike interiørstiler.

Vi tilbringer en god del tid på vaskerommet, og dette rommet må tåle mye slitasje. Mange ganger er det her vi loser inn barna med skitne sko og sølete regntøy, så gulvet må være solid, slitesterkt og lett å rengjøre. Tarketts iQ-gulv er synonymt med vinylgulv av høyeste kvalitet og slitestyrke. Disse gulvene står også for innovativ design, inspirasjon og en helt ny måte å se på vinyl som et materiale. Derfor er det et perfekt valg i de rommene som utsettes for mest slitasje i hjemmet. Samtidig kan gulvet være vakkert og behagelig, så se nærmere på; iQ Surface, iQ Megalit og Aquarelle.

Vinylgulv er behagelige, myke og varme å gå og stå på, og faktumet at de er garantert vanntette gjør det trygt i et rom som utsettes for litt tøffere behandling.

I kolleksjonen Aquarelle finnes det også våtromsvegger som passer utmerket i vaskerommet.

Kolleksjoner

Les mer om våtromsvinyl

iQ Surface vinylgulv til baderom
Designkolleksjon til badet og vaskerommet

Trendy og slitesterkt gulv til ditt bad og vaskerom. Les mer om designkolleksjonen her: