Gulvet gjør en stor forskjell. Slik oppgraderer du gangen med noen enkle grep!

Gulvet gjør en stor forskjell. Slik oppgraderer du gangen med noen enkle grep!

Trenger gangen din en oppgradering?

Det er enkelt å få til, og gulvet har stor påvirkning på hvordan interiøret oppfattes. Et gulvbytte kan gjøre en større forskjell enn man tror.

Å bytte gulvet i gangen behøver ikke være et vanskelig eller dyrt prosjekt. Et vinylgulv på rull kan legges på toppen av ditt gamle gulv*, og du kan enkelt gjøre det selv. Det er et rimelig, og et perfekt valg til din yttergang.

Takket være vinylens sterke overflatebehandlingen, fester ikke skitten seg. Det er derfor lett å gjøre rent, slitesterkt og behagelig å stå og gå på.

 

Vi har gulv med mange ulike mønster og farger, og med eller uten tekstilbaksider. Alt fra klassiske tre- og steinmønster, til trendy grafiske designs. Ta en titt i vår Room Designer for å visualisere gulvet i det rommet som du skal gjøre om.

Room Designer

Dersom du ønsker å se nærmere på gulvprøver i butikk**, så finner du en liste over våre forhandlere her.

Finn en distributør

Våre forhandlere kan hjelpe deg med å få se nærmere på prøver, og de tar imot bestilling når du er klar for det.

Du kan bestille ønsket lengde på gulvet, og våre vinylgulv på rull leveres i bredder på 2, 3 og 4 meter.

Allerede etter noen dager, kan du hente ditt nye gulv i butikken.

For å lære hvordan du legger ditt nye gulv, kan du se på vår artikkel som beskriver fremgangsmåten trinn-for-trinn, og lese leggeanvisningen her.

Med noen enkle grep, har du fått en helt ny look i gangen!

* Vinylgulv behøver du som regel ikke å lime, og det kan ofte legges løst på det gamle gulvbelegget. Maks størrelse for å legge gulvet løst er 25m2 (du må ikke hellime det nye gulvet på gamle gulvbelegg). Rådfør deg med butikken, og les igjennom leggeanvisningen for det valgte gulvet før du begynner å legge det nye gulvet.

** Tarketts sortiment kan variere hos ulike forhandlere og butikker.

Foreslåtte kolleksjoner