Lakkert parkett

Lakkert parkett

Gulvlakk til et slitesterkt og vakkert gulv

Når du bruker din parkett sliter du ikke på selve treet, men på overflatens behandling. Derfor er det viktig med en god beskyttelse mot slitasje, riper og flekker for å bevare gulvets flotte utseende. Samtlige tregulv fra Tarkett har Proteco, ett av markedets sterkeste beskyttelse mot nettopp dette. Proteco gjør gulvet sterkt samtidig som den bevarer den ekte trefølelsen.

Gulvlakk Proteco Lakk

Vår lakk legges på i flere lag som siden herdes slik at gulvet blir ekstra slitesterkt. Lakken doseres i eksakt riktig mengde – ikke for tykt og ikke for tynt. Dette er også viktig for å kunne fremheve de naturlige nyansene og strukturen på gulvene.

Gulvlakk Proteco Natura Mattlakk

Vår matte lakk legges på samme måte på som den blanke lakken. Den er like slitesterk, og beskytter like effektivt. Lakken bevarer den naturlige fargen og følelsen akkurat som på et oljet gulv. Krever derimot litt mer pleie ettersom en matt overflate alltid drar til seg mer skitt enn en blank.

Relaterte artikler

Tarkett Parkett Noble Oak Soho
Dette bør du lese om parkettgulv

Hva er parkett? Hvordan er den oppbygget, og hva påvirker parketten i hjemmet mitt?

Tarketts parkettgulv Prestige Eik White Sand
Eikeparkett – et naturlig gulv med mange muligheter

Eikegulvets egenskaper og karakter gjør det til et av de vanligste gulvene i norske hjem. Se Tarketts utvalg av eikeparkett.

Hardvoksoljet parkett fra Tarkett i moderne kjøkken
Hardvoksoljede parketter

Når du skal velge parkett er overflatebehandlingen viktig for gulvets holdbarhet og utseende. Lær mer om hardvoksoljede parketter.

Heritage Oak Chalk White parkett
Riktig pleie og vedlikehold av parkett

Et parkettgulv må vedlikeholdes riktig for at det skal holde seg pent i mange år. Her kan du lese hvordan du skal ta vare på og vedlikeholde lakkert og hardvoksoljet parkett.