Vinylgulv

Vinylgulv

Vinylgulv er gulv som er lette å leve med. Legg vinyl og få et gulv som er mykt og behagelig å gå på, slitesterkt, og lett å holde rent. Vinylgulv er en perfekt løsning for rom med mye trafikk og aktivitet. Det tåler belastningen av at folk går inn med sko, eller av kjæledyr med fart i bena. Vi anbefaler derfor på det varmeste å legge vinyl i gang, kjøkken og barnerom. 

Utvalget av farger og design er stort, og vi oppdaterer jevnlig våre kolleksjoner slik at de er i tråd med dagens interiørtrender. Vinylgulv er pene, slitesterke, solide, lette å rengjøre, og de er myke og stille å gå på. 

Vi produsere gulv som bidrar til et bedre miljø, da alle våre vinylbelegg er ftalatfrie. Tarkett har også et eget program for gjenvinning av vinylgulv. Vår fabrikk i Sverige tar imot brukte og gamle vinylgulv, som igjen resirkuleres til nye kvalitetsgulv.

Du kan også velge vinylklikk, som er superenkelt å legge. Resultatet blir et pent og lettstelt gulv. Se nærmere på vår klikkvinyl - Starfloor Click og Easium. Enklere kan det kanskje ikke bli.