Vinylgulv med stein- og betongdesign

Vinylgulv med stein- og betongdesign

Du kan enkelt skape en tøff innredningsstil med stein og betongdesign i rommet. Det rustikke og industrielle uttrykket er veldig populært, men du behøver ikke legge stein eller støpe nytt gulv for å få til denne stilen.

Stein og flis har vært brukt som gulv i alle år, og det er superlekkert i f.eks gangen eller kjøkkenet. Vinylgulv har en realistisk gjengivelse av disse materialenes uttrykk, men er varmere og mykere å stå og gå på, ting knuser ikke så lett når du mister noe, og det er mye enklere å legge. Ikke minst er prisen lavere.

Gulv med flis- og betongdesign

Mørke gulv gir et rent og stilig uttrykk, og du kan kombinere med vegger i grått eller hvitt for å komplettere den sobre stilen. Det blir tøft, og kan med fordel kombineres med rustikke industrielle innslag.

Tilfører du derimot myke tredetaljer og møbler av treverk, skapes en spennende kombinasjon hvor kontrastene fremhever hverandre.

På dette bildet ser du gulvet Nero Marquine - black, som er lekkert sammen med lyse elegante tremøbler og hvite vegger.

Betong er oftere å se i interiørbildet. Flere har fått øynene opp for dette, men du behøver ikke støpe et betonggulv for å skape stilen.

Et mykere, lunere og smartere valg er å legge en rullevinyl med betongdesign. Da får du vinylens alle fortreffelige egenskaper, samtidig som du får det rustikke og industrielle uttrykket fra et betonggulv.

Du kan velge blant lyse kjølige gråtoner, og varme nydelige gråfarger som ligger helt i den andre siden av fargegskalaen.

Her ser du Iconik Extra Stylish Concrete - Grey som har et varmt og delikat gråfarget betongdesign.