Vinylgulv med stein- og betongdesign

Vinylgulv med stein- og betongdesign

Mikrosement og betong er mye brukt i både nye og gamle boliger for å skape et tøft og industrielt uttrykk. Du kan enkelt skape stilen selv uten å måtte gjennomføre alle prosessene med det originale materialet. Vinylgulv har en unik egenskap å gjenskape looken slik at du kan få gulv og vegger som ser ut som mikrosement, betong eller stein.

Stein og flis har vært brukt som gulv i alle år, og det er superlekkert i f.eks gangen eller kjøkkenet. Vinylgulv har en realistisk gjengivelse av disse materialenes uttrykk, men er varmere og mykere å stå og gå på, ting knuser ikke så lett når du mister noe, og det er mye enklere å legge. Ikke minst er prisen lavere.

Gulv med betong- og sementdesign

Stilen med betong og sement kan passe i flere ulike rom. Det blir tøft, og kan med fordel kombineres med rustikke industrielle innslag.

Tilfører du derimot myke tredetaljer og møbler av treverk, skapes en spennende kombinasjon hvor kontrastene fremhever hverandre.

 

Stein- og flisemønster

Stein og mineraler er naturmaterialer som vi lenge har benyttet i våre boliger. Vi har en lang historie i Norden med å ta inn naturen i hjemmet, og dette har vært sett på som solide og tålige materialer til f eks gang og kjøkken der det foregår mye aktivitet og slitasje. 

Du trenger ikke legge ekte stein for å få følelsen og uttrykket. Vinylgulv har en unik mulighet til å gjenskape naturens design over på et mye varmere og mykere materiale. Derfor gjør det dette enkelere for alle å kunne legge et vinylgulv på rull eller i klikkvinyl, og oppnå nettopp stilen. Mye enklere, og ikke minst raskere og en mer økonomisk løsning.