Vinylgulv med mønster og kreative uttrykk

Vinylgulv med mønster og kreative uttrykk

Alt er lov nå, og vi beveger oss bort fra det monokrone grå og hvite til et mer personlig interiør. Velg farger og kombinasjoner som du trives med, og finn et gulv med mønster som passer til. Man kan bli glad av mindre.

Med vinylgulv er det enkelt å skape unike interiører. Det finnes mange gulv med spennende design, og ingen andre gulv på markedet har de samme mulighetene for å gjenskape uttrykk og mønster.

Marmor

Eksklusivt og lekkert. Marmor går egentlig aldri av moten, men akkurat nå er det veldig aktuelt. Vi har i tillegg lagt på et heksagonmønster på marmorgulvene Marble Bianco Hexagon og Nero Marquine Hexagon Grey, som skaper et inntrykk av et marmorflisegulv. Hexagon er et mønsteruttrykk som vi ser brukes på mange ulike interiørelementer.

Sammen med disse gulvene kan du med suksess innrede med messing- og gulldetaljer for et enda mer eksklusivt uttrykk, eller benytte møbler og elementer i naturmaterialer for en fin kontrast.

Her ser du vinylgulvene med heksagonmønster.

Mønstergulv

Tankene går sydover. På dette mønstergulvet befinner vi oss i varmere strøk med lune temperaturer.

Inspirasjonen kommer fra Marokkanske flisemønster og jordfarger. Dette er vinylgulv som gir sjel til rommet, og med den myke overflaten føles det også behagelig å oppholde seg på.

Styles med naturmaterialer, eller kombineres med et strammere moderne design. Her skal du la fantasien få råde, men resultatet vil alltid bli unikt.

Her ser du det flotte vinylgulvet Iconik Trend Zaragoza Tile i tre ulike fargenyanser.

Grafiske former

Strammere grafiske mønster på gulvet passer godt i et tøffere og industrielt interiør, men like godt i f.eks et barnerom.

Formene er definerte, og ton-i-ton farger roer ned uttrykket når vinylen legges på større flater. I gangen kan man ønske gjester velkommen inn på dette flotte gulvet, og stress ned - grus og støv vises ikke så lett på denne overflaten.

Her ser du det stilige vinylgulvet Iconik Trend Tile Flower Black som leveres i 2, 3 og 4 meters bredder.