Vinylgulv med mønster og kreative uttrykk

Vinylgulv med mønster og kreative uttrykk

Alt er lov nå, og vi beveger oss bort fra det monokrone grå og hvite til et mer personlig interiør. Velg farger og kombinasjoner som du trives med, og finn et gulv med mønster som passer til. Man kan bli glad av mindre.

Med vinylgulv er det enkelt å skape unike interiører. Det finnes mange gulv med spennende design, og ingen andre gulv på markedet har de samme mulighetene for å gjenskape uttrykk og mønster.

Stein og skifer

Stein og skifer er vakre materialer som lett passer inn i ulike interiører. Velger du å legge et vinylgulv med dette designet, så får du et gulv som er mykere og varmere enn det originale materialet samt alle bruksfordeler som går på enkelt vedlikehold og rengjøring. 

Sammen med disse gulvene kan du med suksess innrede med messing- og gulldetaljer for et mer eksklusivt uttrykk, eller benytte møbler og elementer i naturmaterialer for en fin kontrast. Det er også vellykket å benytte stein og betong sammen med en industriell look.

 

Marmor og stein

Tankene går mot Frankrike der dette gulvet har sitt opphav. De rutete flisene er en tro kopi av et staselig slott på den franske landsbygda. Dette er vinylgulv som gir sjel til rommet, og med den myke overflaten føles det også behagelig å oppholde seg på da overflaten er varmere enn keramiske flis. Med dette gulvet kan du skape mange ulike uttrykk, og her har vi lagt det i en gang med en nordisk innredning.

 

Mønster

Tarkett har flere vinylgulv med mønster som skaper andre uttrykk i rommet. Fliser med grafiske mønster har alltid vært å se i interiøret med mindre format på mønsteret. Nå skal det være store myke former i duse farger som passer like godt hjemme som på hytta. Fliser har tendert mot store formater, så vær ikke redd for å gå for disse lekre gulvene. Sjekk bl a dette lekre gulvet: Texstyle Hastings Blue Grey

Eller skal du heller legge et terrazzo-mønster? Sjekk ut Texstyle Terrazzo Matera Inverno her!