Vinyl som ser ut som ekte tregulv

Vinyl som ser ut som ekte tregulv

Noen ganger ønsker vi uttrykket til et ekte tregulv, men i et rom med stor slitasje kan det være smart å velge noe mer funksjonelt uten at det vil gå på bekostning av utseende. 

Et vinylgulv er slitesterkt og tåler store påkjenninger, vannsøl og skitt. I våre kolleksjoner Iconik Texstyle og Iconik Extra finner du mange vinylgulv med flotte realistiske tredesign.

Fiskebein

Fiskebeinsmønsteret har lange tradisjoner, og det er nå mer populært enn på lenge. Gulvtrendene spår at vi vil se mer av mønstergulv i tiden fremover.

Det er lett å tro at man må legge parkett for å få et gulv med fiskebeinsmønster, men med det lekre designet til Iconik Texstyle Skane Herringbone, gjenskapes enkelt følelsen av et lekkert og ekte tregulv. Den finnes med en tekstilbakside som gir ekstra lyddemping og komfort i rommet.

Med vinyl ruller du selv ut fiskebeinsgulvet – mye raskere, og til en rimeligere penge.

Lyse tregulv

Lyse tregulv gir rommet et lett og luftig uttrykk, som er typisk for den nordiske interiørstilen. Med de lyse gulvene er det enkelt å innrede, da det meste av møbler vil passe inn. Lyset fra vinduet reflekteres i gulvet, og gjør at rommet virker luftig og delikat.

De lyse gulvene med tredesign passer inn i alle hustes rom. De ser naturlige ut, og oppfattes derfor ikke kalde selv i de lyseste fargene.

Her kan du se alle våre vinylgulv med lyse design.

Mørke tregulv

Mørke gulv i vinyl gir interiøret i rommet et sobert og eksklusivt uttrykk. De lager en varm base til rommet, og skaper en lun atmosfære. Har du malt veggene lyse, vil det mørke tredesignet tilføre varme.

Designet på gulvene er en kopi av naturen som vi elsker å omgi oss med. Nå kan du ta den inn i hjemmet, uten å måtte forholde deg til komplisert vedlikehold og spesielle rengjøringsmetoder. De mørke gulvene avslører ikke så lett skitt og søl, så kanskje dette er gulvene til gangen og kjøkkenet? Men det er selvsagt like lekkert i stua.

Velger du et Texstyle-gulv, så har det en myk tekstilbakside som gjør at du opplever gulvet som mykt, lunt og støydempende.

Her kan du se alle våre vinylgulv i mørke design.