Vinyl - hyttegulv med lange tradisjoner

Vinyl - hyttegulv med lange tradisjoner

Hyttegulvet som tåler alt

Vinylgulv har kommet tilbake i interiørbildet, og det er fantastisk mye vakkert å velge i av farger og design. I norske hytter har dette gulvet vært lagt i mange tiår, og du finner dem i alle typer hytter. 

Gulvene krever lite av deg. De tåler hard belastning, er enkle å holde rene og de er lette å legge. Det er bare for deg å finne ut om du vil ha noe som ligner på tregulv, fliser, teppe eller noe som har spennende og eksotiske mønster. 

Alle vinylgulv fra Tarkett er ftalatfrie, og de kan tas tilbake til fabrikken og resirkuleres den dagen de eventuelt må byttes ut.

Vinyl på badet - vanntett og flott

Et vinylgulv som installeres riktig blir 100% vanntett, og det er helt ideelt for hytter hvor badet trenger en effektiv oppgradering til noe som er helt vannsikkert. Med våtromsvinyl får du et bad som holder seg tørt og lekkert i mange år. Det er heller ikke vanskelig å finne designs som man liker, for vinyl kommer i flotte moderne designs og tradisjonelle tremønstre. På denne måten kan du skape et bad med din egen stil, og du kan være helt sikker på at det ikke lekker. Visste du at du også kan montere våtroms veggvinyl på veggene? Og har du ikke en hytte med varmekabler, er dette gulv som føles myke og "varme".

Tarkett produserer alle sine vinylgulv helt uten ftalater, noe som er bra for miljøet og for ditt inneklima.

Bildegalleri

Foreslåtte kolleksjoner