Tarkett i Norge

Tarkett i Norge

Tarkett i Norge

Tarkett har produsert gulv i Norden siden 1886, og selger i dag gulv- og veggløsninger til både private hjem og store design- og funksjonsløsninger for prosjekter i offentlig miljø. Vårt sortiment er bredt. Tarkett produserer og selger parkett, laminat, linoleum, tepper, sportsgulv, vinylgulv og noe veggmateriale for våtrom.  Til gulvene tilbyr vi også kompletterende tilbehør.

Global styrke og lokal tilstedeværelse

Med 34 fabrikker og ca 13000 ansatte, er Tarkett en av verdens største gulvprodusenter. I 2017 omsatte konsernet for 2,8 mrd Euro, og hver eneste dag selges det ca 1,3 millioner kvm gulv verden over. Tarkett jobber med tema som bærekraft i henhold til prinsippene for en sirkulær økonomi. Siden 2013 har selskapet vært notert på Euronext i Paris. Vi har en sterk forankring i Norge og i Norden, takket være våre fabrikker i Sverige, samt vår tilstedeværende salgsorganisasjon og markeds- og kundeservice i alle de Nordiske landene.

Langsiktig miljøtenkning

Vi ønsker å ta et miljøansvar og produsere gulv som fungerer bra i et moderne kretsløp uten å gi avkall på design og funksjon i produktene. Vi samarbeider med den internasjonale organisasjonen Crade-to-CradleTM i vårt arbeide med å tilstrebe en virksomhet i henhold til kravene for en sirkulær økonomi.

Forretningside

Med mer enn 130 års erfaring med å skape sikre, holdbare og inspirerende gulvløsninger, vil vi i Tarkett fortsette med å bidra til livskvalitet, trivsel og lønnsomhet for våre kunder verden over. Salg av gulv fra Tarkett til privatpersoner og profesjonelle skjer alltid via forhandlere og gulventreprenører.

DESSO er en del av Tarkett-konsernet, og er et ledende varemerke innen innovative og bærekraftige tekstilgulv. DESSO utvikler unike produkter som bidrar til bedre inneklima som er godt for menneskers helse og trivsel. All produktutvikling skjer ut ifra et innovasjonsprogram som er basert på tre grunnpilarer: kreativitet, funksjonalitet og Crade-to-Cradle design. Teppene fra DESSO benyttes i kontorer, hoteller, undervisningslokaler, båter/skip og fly, samt privatboliger.