Besøk Tarkett på DOGA under årets Designers Saturday

Besøk Tarkett på DOGA under årets Designers Saturday

31 August 2023

UPLIFT by Tarkett

Tarketts utstilling under Designers Saturday i Oslo heter UPLIFT, og er et konsept fra Tarkett og Note (design studio) som handler om inspirerende bruk og gjenbruk av Tarketts sirkulære materialer. UPLIFT består av komponenter laget av tekstil og tre, som enkelt kan settes sammen til ulike design-installasjoner avhengig av kontekst. 

Til årets Designers Saturday på DOGA, har Tarkett og Note laget en installasjon med en industriell form, og et berøringsvennlig preg som skal vekke nysgjerrigheten og inspirere til innovativ bruk av materialer.

Besøk oss:
DOGA, Hausmanns gate 16, stoppested 1
8. september fra kl. 09.00 - 16.00
9. september fra kl. 09.00 - 18.00

Meet the designer!
8. september kl.12.00 og kl.14.00
Design Manager i Note (design studio), Cristiano Pigazzini er tilstede på Tarketts stand og forteller om filosofien og tankene bak årets konsept UPLIFT.

 

Academy Partnership og Tarkett presenterer INSIDE OUT

I Tarketts utstilling presenteres også arbeidet til to nye kreative samarbeidspartnere, designstudentene Märtha Sverdrup og Tyra Øyen Brandtsegg, som Tarkett har blitt kjent med gjennom Academy Partnership, et initiativ fra Designers Saturday som kobler bedrifter til fremtidig designtalent. 

Tarkett ba de unge talentene tolke tekstilkolleksjonen Desso Retrace, som er hovedmaterialet brukt i den store installasjonen. De to designerne kom tilbake med skulpturen INSIDE OUT, som stilles ut hos Tarkett på DOGA.

Temaet for Designers Saturday 2023 er COLLABORATE, og handler om å gå sammen om en kreativ prosess, og skape verdi i fellesskap. Vi gleder oss til å vise frem spennende samarbeid som gjenspeiler læringsrike og kreative prosesser på tvers av fagdisipliner.

Velkommen!