Pleie- og vedlikeholdsprodukter til gulv

Pleie- og vedlikeholdsprodukter til gulv

Bruk riktige rengjøringsmidler på gulvet ditt

Refresher for hardvoksoljede gulv

Hardvoksoljede parketter er holdbare og vakre gulv med en herlige overflate, men etter en tids bruk er slitasje umulig å unngå. Med riktig og forskriftsmessig utført vedlikehold, kan du opprettholde følelsen av et nytt gulv - lenge. Tarketts Refresher beskytter, forsterker og rengjør hardvoksoljede parkettgulv. Benyttes for å friske opp overflaten, og forsterke det øverste sjiktet med hardvoksolje når det er behov.

Bioclean rengjøringsmiddel

Bioclean er et drøyt, effektivt og biologisk nedbrytbart rengjøringsmiddel. Det finnes i to varianter: for hardvoksoljede gulv, og for parkett og andre overflater som laminat og vinyl. 

SprayCleaner

Dette er en spray for enkel daglig rengjøring av lakkerte/hardvoksoljede parkettgulv og laminat.  Spray på flekker og urenheter, for så å tørke det bort med en mikrofibermopp. Enkelt og greit.

Care Kit

Care Kit er et sett med Spray Cleaner, mikrofibermopp og moppholder. Dette er alt du trenger til rengjøring av parketten.

Spray Mop Kit

Dette settet inneholder vår superpraktiske Spray Mop, som enkelt spruter på og tørker over gulvet. Det følger også med Refill og  mikrofibermopp.

Spray Mop Kit refill

Refill til beholderen i Spray Mop Kit. Med denne større flasken har du alltid nok til din uunværlige Spray Mop.

Mikrofibermop

Mikrofibermop med borrelåsfeste til Tarketts Spray Mop. 

Beskyttelse til stol- og bordben

Disse selvklebende filtknotter bør festes på alle møbler. Det beskytter gulvet mot skraper og skader når møbler flyttes.