Pleie- og vedlikeholdsprodukter til gulv

Pleie- og vedlikeholdsprodukter til gulv

Bruk riktige rengjøringsmidler på gulvet ditt

Refresher for hardvoksoljede gulv

Hardvoksoljede parketter er holdbare og vakre gulv med en herlige overflate, men etter en tids bruk er slitasje umulig å unngå. Med riktig og forskriftsmessig utført vedlikehold, kan du opprettholde følelsen av et nytt gulv - lenge. Tarketts Refresher beskytter, forsterker og rengjør hardvoksoljede parkettgulv. Benyttes for å friske opp overflaten, og forsterke det øverste sjiktet med hardvoksolje når det er behov.

Til Refresher for hardvoksoljede gulv

Tarkoclean rengjøringsmiddel

Tarkoclean er et drøyt, effektivt og biologisk nedbrytbart rengjøringsmiddel. Det finnes i to varianter: for hardvoksoljede gulv, og for parkett og andre overflater som laminat og vinyl. 

Til Tarkoclean rengjøringsmiddel

SprayCleaner

Dette er en spray for enkel daglig rengjøring av lakkerte/hardvoksoljede parkettgulv og laminat.  Spray på flekker og urenheter, for så å tørke det bort med en mikrofibermopp. Enkelt og greit.

Til SprayCleaner

Care Kit

Care Kit er et sett med Spray Cleaner, mikrofibermopp og moppholder. Dette er alt du trenger til rengjøring av parketten.

Til Care Kit

Spray Mop Kit

Dette settet inneholder vår superpraktiske Spray Mop, som enkelt spruter på og tørker over gulvet. Det følger også med Refill og  mikrofibermopp.

Til Spray Mop Kit

Spray Mop Kit refill

Refill til beholderen i Spray Mop Kit. Med denne større flasken har du alltid nok til din uunværlige Spray Mop.

Til Spray Mop Kit refill

Mikrofibermop

Mikrofibermop med borrelåsfeste til Tarketts Spray Mop. 

Til Mikrofibermop

Beskyttelse til stol- og bordben

Disse selvklebende filtknotter bør festes på alle møbler. Det beskytter gulvet mot skraper og skader når møbler flyttes.

Til Filtknotter, rørnit 22 mm

Til Filtknotter, rørnit 37 mm

Til Filtknotter, selvklebende 10 cm x 15 cm x 3 mm

Til Filtknotter, selvklebende 20 mm

Til Filtknotter, selvklebende 28 mm

Foreslåtte kolleksjoner

Relaterte artikler

Riktige produkter for vakre gulv
Gulvtilbehøret gir det perfekte sluttresultatet

Tarkett har et bredt sortiment av gulvtilbehør, som gjør det enklere for deg å velge riktig til ditt gulv og få det ønskede sluttresultetet. Uansett om tilbehøret er ment for å fullføre visuelt, elle

Accessories pipe cover
Gulvlister gjør leggingen komplett!

Lister bidrar til at gulvet blir helt ferdig og får et vakkert sluttresultat. Her kan du lese om hvilke typer lister som kan brukes.

Underlagsmateriale og dekkepapp
Underlag og dekkepapp

Ulike gulv og rom krever ulike underlag. Trinnlydsforbedring, fuktsperre, svikt eller løstlegging bestemmer hvilket underlag du skal bruke.