Tarkett Noble Eik Wasa mønsterparkett

Mønstrede tregulv - parkett med lange tradisjoner

Mønstergulvet gir rommet et eksklusivt og spennende uttrykk som minner om tradisjonsrike parketter fra 1950-tallet. Eikestavene som benyttes er nøye plukket ut, og de settes sammen til retromønster som matcher dagens interiørtrender like bra som de gjorde for 70 år side. Når lyset faller inn på gulvet kommer det nydelige designet tydeligere frem, og det kan endre karakter etter som lyset skifter retning i løpet av dagen. Det er som et vakkert kunstverk som man stadig ser nye ting i.

Mønsteret i kolleksjonen Noble kommer i flere ulike uttrykk, størrelser og farger -  fra lyst skandinavisk, til varmt mørklasert. Overflaten er børstet og behandlet med hardvoksolje, noe som tilfører gulvet en vakker matt struktur. 

Dette er Noble Eik Scandinavia.

Mørke gulv gir karakter og en spennende dimensjon til rommet. Uttrykket blir lunt og gir ro, og du kan med suksess innrede med både lyse og mørke møbler.

Her er Noble Eik Wasa kombinert med en spennende veggfarge fra den skandinaviske fargepaletten.

Fiskebeinsparketten er mer aktuelt enn noen gang, og det er ikke tvil om at dette tradisjonsrike mønsteret gir rommet et vakkert gulv med et herlig fargespill.

Dette er Segno Eik Blonde.

Men stavparketten Segno kan mer. Den kan skape unike gulv i mange mønster. Den kan legges i rutemønster eller variasjoner av fiskebeinsmønsteret.

Hva med å legge fiskebeinsparketten med tre staver? Et mykt og unikt mønster for alle rom som gir gulvet den oppmerksomheten som det fortjener. Et elegant og skandinavisk designuttrykk, her med Segno Eik Lime Stone.