Oppgrader rommet med et vinylklikkgulv. Gulvet er lett å legge, og enkelt å gjøre rent. Se vårt utvalg her.

Klikkvinyl & Vinylklikkgulv - Enkelt å legge, godt å gå på & lett å rengjøre

Vinylklikkgulv

Klikkvinyl er superenkelt å legge, det er godt å gå på og lett å rengjøre. I vårt brede utvalg finnes alt fra naturtro sten- og tremønster til soberelegante designgulv. For å legge klikkvinyl behøver du ikke mye verktøy. Velg design, og start forvandlingen av rommet.

I våre leggeanvisninger beskriver vi steg for steg hvordan du går til verks når du skal legge ditt nye gulv. Les igjennom nøye før du begynner med installasjonen.

Slik legger du klikkvinyl:

Starfloor Click Ultimate

Ønsker du et godt oppussingsresultat på kortest mulig tid? Starfloor Click Ultimate er en innovativ klikkvinyl med alt-i-ett som du kan legge i alle rom bortsett fra våtrom. Kolleksjonen har 15 tre- og steindesign som er nøye utvalgte for å matche nordiske interiørstiler.

Starfloor Click 55

Starfloor Click 55 er en klikkvinyl i sten- og plankeformat med eksklusive naturtro designs. Et utvalg av referansene har en overflate hvor vi har preget inn mønsteret i treet. Dette gir et meget realistisk utseende, og et godt alternativ til parkett.

Starfloor Click 30

Starfloor Click 30 er en kolleksjon med slitesterke vinylgulv i bord- og flisformat. Dette er gulv for de som ønsker noe spesielt med en WOW-faktor. Gulvene har et eksklusiv design og er først og fremst tilpasset privatboliger.

Bildegalleri