Klikkvinyl

Klikkvinyl

Starfloor Click er et slitesterkt klikkvinylgulv i form av planker eller plater. Klikkvinylgulvet føles mykt, det er behagelig å gå på, og enkelt å holde rent.  Kolleksjonen spenner fra naturtro sten- og tremønstre, til spennende eksotiske designs med inspirasjon fra Marokko. En nyhet i årets kolleksjon er at et utvalg av gulvene har fått en spesiell preging på overflaten som gir et meget naturtro resultat. Disse gulvene har vi merket med PLUS.

Den sterke overflatebehandlingen gjør at Starfloor Click takler all normal slitasje fra f.eks husdyr og barn med fart i bena. Den gjør også at et vinylklikkgulv er lett å holde rent. Å støvsuge pleier å holde, men dersom gulvet blir sølt på så tåler Starfloor Click også å våtmoppes.

Starfloor Click gjør det enkelt å fornye hjemmet med «et vinylgulv klikk». Gulvets klikklåssystem gjør at det er lett å legge uten behov for noen spesifikke verktøy eller lim. Du kan til og med legge det på toppen av et eksisterende gulv, så lenge underlaget er rett og hardt.

 

Godt inneklima

Starfloor Click-gulvene er helt ftalatfrie. De har veldig lave emisjoner, og legges helt uten lim

Foreslåtte kolleksjoner