Gulv til bad og våtrom

Gulv til bad og våtrom

Gulv og vegg til bad og våtrom

På et bad eller våtrom hvor det dusjes, bades og vaskes, må gulvet være 100% vanntett. Et vinylgulv har alle kvaliteter som man ønsker seg på et baderom; det er vanntett, lett å gjøre rent og behagelig å stå og gå på.

I vår kolleksjon for baderomsgulv kan du velge blant mange farger, design og stilarter. Det er opp til deg om du ønsker et klassisk eller moderne bad, eller om du skal innrede rommet med orientalske innslag. Her er det du som er designeren. Merk at alle bad- og våtromsgulv skal installeres av godkjent gulvlegger.

Når du skal velge et gulv til bad eller våtrom, er det smart å tenke på følgende:

  • Velg et gulv som er vanntett og sikkert
  • Velg våtromsgulv som er varmt og mykt
  • Velg et gulv som er lett å gjøre rent
  • Velg ditt eget design på badet

Aquarelle og iQ Surface - gulv og vegger til bad og våtrom

Vi har vinylgulv til bad og vaskerom i fantastiske farger og design. Dette er gulv for deg som bryr deg om miljøet, og om kvalitetsprodukter som er varige. Badet skal være visuelt innbydende og lekkert.

Ny designkolleksjon til badet

iQ-Surface og iQ Megalit er produserte av homogen vinyl, og har en enorm slitestyrke. Mønsteret i gulvene går igjennom hele belegget (homogent), og overflaten er behandlet slik at gulvene er enkle å rengjøre. iQ-gulvene er våtromsgodkjente, og de oppfyller bransjens strenge krav til vanntetthet.

Marmor, gull og steindesign på badet og vaskerommet

Våre våtromskolleksjoner har flere eksklusive design som passer for deg som vil ha et helt spesielt interiør på badet. Nå kan du legge et lekkert vinylgulv på badet i gull, sten eller marmor, og matche dette med veggbelegg, malte eller flislagte vegger.

Anbefalte kolleksjoner for baderomsgulv og våtrom:

Aquarelle våtromsgulv

Med vinyl på gulvet i bad og vaskerommet, får du et vanntett resultat som føles varmt og mykt å gå på. Vinyl for våtrom er smart, og du kan velge blant mange ulike stilarter og design.

Aquarelle våtromsvegg

Aquarelles våtromsvegger er smarte når du vil sikre seg mot fukt, og samtidig få et delikat bad. Våtromsvinyl finnes med ulike mønstre, farger og designs.

Aquarelle veggbord

Ved installasjon av Tarketts våtromsvegger er det nødvendig å fullføre veggen med en matchende «bord» øverst.

iQ Megalit

iQ Megalit er et høykvalitets homogent vinylgulv for deg som er design- og kvalitetsbevisst. Den unike og elegante mønsterbildet med store flakes i skimrende nyanser har fått inspirasjon fra naturens metaller og mineraler.

iQ Surface

iQ Surface er en gulvkolleksjon som er et resultat av et kreativt samarbeid mellom Tarkett og Note Design Studio. Kolleksjonen ble lansert under Milano Design Week 2019, og har fått mye oppmerksomhet.

iQ Optima 1,5 mm

iQ Optima 1,5 mm er et ftalatfritt homogent vinylgulv, noe som betyr at det holder høy kvalitet og har lave vedlikeholdskostnader. Sortimentet inneholder 10 fargekombinasjoner i sofistikert design med mange muligheter.