Brosjyre og gradingbok - en guide til riktig parkett

Brosjyre og gradingbok - en guide til riktig parkett

Parkettmagasinet - brosjyre med parkett

Vi har et bredt utvalg parketter i forskjellige nyanser og utførelser, så her vil du garantert finne parkettgulvet som du ønsker deg. Mange valg og beslutninger skal tas, og for å hjelpe deg på veien har vi laget en brosjyre om parkett.

Her får du også råd om legging av gulv, informasjon om tilbehør og hvordan du best tar vare på tregulvet ditt. Les, og la deg inspirere til å starte på nye rom, hvor gulvet legger grunnlaget for alt interiør!

Grading Book

Treslaget spiller en stor rolle, men det er også andre faktorer som påvirker hvordan gulvet ser ut - som for eksempel om det har kvist og yteved eller ikke. I sorteringsboken vår, Grading Book, kan du lese hva som gjelder spesifikt for den gulvtypen du vurderer å kjøpe. Her får du detaljert og oversiktlig informasjon og bilder, og vi har gjengitt parkettens faktiske utseende så langt det er teknisk mulig.

 

Tre er et levende materiale og ingen tregulv er like. Derfor kan bildene avvike noe fra det faktiske resultatet, i tillegg til begrensningene som ligger i trykket og digitalisert materiale. Ta en nærmere titt på vår gradingbok.