Besøk oss på « Formations » - Milano Design Week 2019

Besøk oss på « Formations » - Milano Design Week 2019

08 April 2019

Milano Design Week har for mange designere og arkitekter blitt en must-go destinasjon. Milano Design Week inkluderer den internasjonalt kjente Salone del Mobile som finner sted på Fiera Milano, samt Fuorisalone, som er samlebetegnelsen for alle arrangementer i ulike distrikter rundt i Milano på samme tid. Sistnevnte inkluderer designdistriktet Brera, men også Tortona Design Week, 5 Vie, Porta Venezia og flere. Milano Design Week er for mange av de besøkende et referansepunkt innen design og arkitektur, og vi er svært begeistret over å få ta del i Fuorisalone med vår installasjon Formations.

LAST NED PRESSEMELDING OG BILDER OM IQ SURFACE OG FORMATIONS VIA PERPR

Formations utfordrer designspråket

Under Milano Design Week 2019, har Tarkett valgt å videreføre det gode samarbeidet med Note Design Studio for å utforske de kreative mulighetene i vår nye kolleksjon iQ Surface.

Formations er designet av Note, med støtte fra Magis, og er en installasjon som utfordrer proporsjoner og former, ved å ta de tradisjonelle arkitektoniske stereotypene og snu dem på hodet. Ved å fylle Circolo Filologico Milanese som ligger i Brera Design distriktet, under Fuorisalone 2019, ønsker Tarkett å gi en hyllest til hvordan designspråket kan omformes til nye kreative uttrykk. 

Formations avslører den nye vinylkolleksjonen iQ Surface

Den nye kolleksjonen iQ Surface er resultatet av samarbeidet mellom Tarkett og Note Design Studio. Kolleksjonen får frem det kreative omfanget av Tarkett sine homogene vinylgulv, og viser til nye bruksområder som vegger og møbler, samtidig som den beholder sine funksjonelle egenskaper.

Sammensetningen av farger og nyanser har vært utgangspunktet for utformingen av iQ Surface.  I et naturlig skifte mot en mer moderne fargepalett er det utviklet fem ulike paletter, inspirert av Note sine signaturfarger, nyanser og overflateteknikker: Contrast, Rouge, Sober, Dimmed og Vivid. Beige toner knytter hele kolleksjonen sammen til en helhet, og alle fem palettene passer godt sammen. 

Planlegg ditt besøk til "Formations"

Formations finner du på Circolo Filologico Milanese, Via Clerici 10 som en del av Fuorisalone, 2019 Milano Design Week. Formations ligger rett i nærheten av Palazzo Clerici og NLXL Wallpaper Design Winners Presentation.

Åpningstider:
Mandag 8. april: 18.00 - 20.00
Tirsdag 9. april: 10.00 - 18.00
Onsdag 10. april: 10.00 - 16.00
Torsdag 11. april til søndag 14. april: 10.00 - 18.00

Adresse:
Via Clerici, 10
20121 Milano
Milan
Italy

Close to Il Duomo and la Scala
Metropolitan line 1 stop "Duomo e Cordusio"
Tram: 1-2-3-12-14-16-19-20-24-27
There is also a scooter and bicycle parking lot in front of the Circolo Filologico