Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Verktøyet RoomDesigner gir deg muligheten til å visualisere ulike gulv i forskjellige rom. Prøv deg frem med et stort utvalg gulv for både offentlige og private rom, og last ned informasjon og bilder.
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Miljø
Doing good. Together.
Vi ønsker at våre gulv fyller en funksjon, er pene å se på, og samtidig er bra for miljøet og oss mennesker som oppholder oss på dem.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Hjemmeside Parkettgulv Elegance Eik STERLING 1 stav
Parkettgulv

Elegance - Eik STERLING 1 stav

Elegance er noe av det mest eksklusive som du kan ha på gulvet. I denne kolleksjonen får du lekre planker som er ekstra brede, lange og hele 22 mm tykke. Disse solide plankene må limes til undergulvet, og gir et solid og vakkert uttrykk. Du får Elegance i tre ulike fargenyanser - Champagne som er en hvitlasert overflate, Sterling som er en grålasert overflate, og den rene versjonen Eik med en overflaten som gir en nydelig varme til rommet.

Treet har tydelige kvister og sprekker som er lekkert ivaretatt og fremstår som naturlige skjønnhetsmerker. Overflaten er hardvoksoljet og føles varm og komfortabel. Elegance gir et sofistikert uttrykk, og matcher spesielt godt til nordiske interiørtrender.

I vårt Parkettmagasin kan du finne bilder av alle våre gulv, og i Grading Book beskriver vi alle gulvene i detalj med bilder og informasjon.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Overflatebehandling: Proteco hardvoksolje
Real Wood: Ja
Samlet tykkelse: 22 mm
Tykkelse slitesjikt: 4 mm
Total vekt: 11,7 kg/m²
Plank (1 ref.)
Finn Elegance som passer dine behov
0 formater

Riktig vedlikehold av hardvoksoljede gulv

Med riktig og forskriftsmessig vedlikehold av et hardvoksoljet gulv, kan du opprettholde følelsen av et nytt gulv - lenge. Disse gulvene kan også reparere om det skulle oppstå en skade. 

Kvinne som legger et parkettgulv fra Tarkett

Se nærmere på detaljene i våre gulv

I Gradingboken vår finner du bilder av alle våre gulv i formatene 1:1 og 1:6.
Det er viktig at du får informasjon om gulvets uttrykk og detaljer (kvist, yteved og fargenyanser) før du legger det. Ingen trestammer er like, og derfor får alle gulv sitt eget unike uttrykk. Det er dette som er så vakkert med naturlige tregulv.

Noble Scandinavia parkettgulv fra Tarkett
Tekniske- og miljøspesifikasjoner

Avslutt gulvleggingen med riktige lister

Gulvet er komplett når lister og rørmansjetter er på plass. Det gir et helhetlig og vakkert uttrykk.

Lister til gulv og rørmansjetter
Dette er Elegance