Parkettgulv

Parkettgulv

Parkettgulv fra Tarkett er produserte for det nordiske klimaet og kultur. Alle våre parkettgulv er godt håndverk, og passer for oss i nord med vårt lidenskapelige forhold til naturlige materialer og skogen der vi henter ut råmaterialene.

Nordisk interiør- og møbeldesign har stor anerkjennelse, kanskje nettopp på grunn av dette. Vi mener at gulvet er et av de viktigste interiørelementene, og det setter ofte føringer for resten av interiøret. Med en så viktig investering og avgjørelse det er å velge gulv, skal du være trygg på at du får den beste varen, når du velger parkett fra Tarkett. 

Tarkett produserer de fleste parkettene i Sverige, og vi ivaretar den unike karakteren i hver enkelt planke. Du kan velge blant klassiske tregulv som f.eks. eikeparkett eller gulv av ask. Ønsker du noe annet enn en tradisjonell trestavsparkett, velger du ett av de nye spennende designene med ulike mønster, farger, overflatebehandling og karakter. 

Tarkett har produsert parkett ved hjelp av genuine håndverksmetoder siden 1886. Med godt håndverk, kombinert med en moderne og miljøvennlig produksjonslinje, skaper vi vakre, funksjonelle og bærekraftige tregulv.

Våre parkettgulv fra tidligere kolleksjoner som Epoque, Tango, Salsa og Rumba har utgått, men mange av disse gulvene finner du imidlertid igjen i kolleksjonene Pure, Shade og Play. 
Kontakt en forhandler for mer informasjon.