Velg landVelg land
Norge - Privatpersoner

Gå for mønster med våre nye vinylgulv

GULV SOM ER LETTE Å LEVE MED

Våre vinylgulv er som skapt for deg som liker interiør med en personlig touch, og som ikke ønsker å bruke mye tid på rengjøring. Vinylgulv er vakre, slitesterke, holdbare og lettstelte. De er også myke og stille å gå på.

I Tarkett jobber vi hele tiden med å forbedre design, funksjon og miljøegenskapene til våre gulv. Vi produserer gulv for et bedre miljø, og som et eksempel på dette så er våre vinylgulv ftalatfrie og har lave emisjoner.

Velg din stil i kjøkkenet...

Kjøkkenet er ikke bare hjemmets hjerte. Det er også rommet i det moderne hjem som må tåle mest slitasje. I vår siste kolleksjon kan du velge blant lekre grafiske mønstre og flotte tre- og stenmønstre.

Et vinylgulv er praktisk, holdbart, lettstelt, vakkert og mykt å stå og gå på. Gulvets overflatebeskyttelse gjør at det er enkelt å holde rent. Kort sagt; vinyl er det perfekte kjøkkengulvet!

... i gangen

Når det kommer til vinylgulv finnes det mange fordeler, som f.eks det store utvalget av vakre mønstre, og de praktiske egenskapene som gjør dem enkle å leve med.

Med et vinylgulv kan du raskt og enkelt vaske unna om du får uventet besøk. Den sterke overflatebehandlingen gjør at skitten ikke får feste, og vil du redusere skitten ytterligere er det bra å ha en matte rett innenfor døren i gangen.

... eller i barnerommet

Vinylgulv er ikke bare superenkelt å holde rent. De er også et av markedets stilleste gulvbelegg. Perfekt i barnerom der aktivitet og volum ofte ligger på et høyt nivå.

Dette er praktiske og slitesterke gulv som klarer et aktivt familieliv, samtidig som de er interiørmessig trendy i et moderne hjem.

Del