Robust klikkvinyl med lyddempende egenskaper

Robust klikkvinyl med lyddempende egenskaper

Et behagelig lydnivå i hjemmet

La oss få presentere vår nye kolleksjon Starfloor Click Ultimate – en lyddempende klikkvinyl i planke- og flisformat. Den har en integrert akustikkbakside, som demper lyd og gir et stillere hjemmemiljø. Den sterke komposittkjernen gjør at gulvene tåler store temperatursvingninger. Starfloor Click Ultimate kan derfor legges i arealer med store vinduer og mye lys. Derfor er det også perfekt til din fritidsbolig, så lenge temperaturen ikke blir lavere enn 10 grader på vinteren, eller overstiger 60 grader på sommeren.

Praktisk og slitesterkt

Starfloor Click-gulvene har et smart klikklåssystem som gjør at de er like enkle å legge som å leve med. Overflaten er meget robust, og rustet til å tåle et aktivt familieliv. Som alle våre vinylgulv, er Starfloor Click Ultimate varmt, stille, og mykt å gå på.

Et bra valg ved oppussing

Klikkvinyl er det perfekte gulvet når du skal pusse opp. Det kan legges direkte på et eksisterende gulv, så lenge det er hardt og plant. Gulvet støver ikke når du kapper bordene, og det bygger lite i høyden. Starfloor Click er ftalatfritt, har langt lavere utslipp av gasser enn Europeiske krav stiller, og legges uten bruk av lim. Det ultimate gulvet for et godt inneklima. 

Foreslått kolleksjon