Marmor, gull og steindesign på badet og vaskerommet

Marmor, gull og steindesign på badet og vaskerommet

Lett å holde rent, vanntett og lekkert

Våre våtromskolleksjoner har fått nye eksklusive designs som passer for deg som vil ha et helt spesielt interiør. Nå kan du legge et lekkert vinylgulv på badet i gull, sten eller marmor, og matche dette med veggbelegg, malte eller flislagte vegger.

Vinylgulv på badet er ikke bare lekkert, men det er også mykt og lunt å gå på – selv uten gulvvarme. Tarketts våtromsvinyl tilfredsstiller krav som stilles til gulvbelegg i våtrom, og den er 100% vanntett sammenlignet med flere øvrige typer baderomsgulv.

Marmorfølelsen

Følelsen av et marmorgulv er enkel å skape, og du kan velge blant flere farger. Marble Carrare White er et lyst og lekkert gulv som utstråler luksus. Den varme grønne tonen i Royal Marble Green gir en lun atmosfære, og gjør badet til et godt rom for avslapning – og det frister til lange karbad.
En litt mer maskulin design får du med Royal Marble Black, og dette solide uttrykket matcher bra med alle typer baderomsinnredninger.

Delikat gulltone

Et baderomsgulv i gull er helt nytt i våtromssammenheng, men ikke vanskelig å oppnå. Vinylen Aquarelle Brushed Metal Gold gir unike muligheter til å skape noe helt personlig og sofistikert. I kombinasjon med svarte detaljer vil du få du et grafisk uttrykk, men setter du gull sammen med pastell vil det oppfattes mykere.

Glitrende stengulv

Hvordan få baderomsgulvet til å glitre som edle metaller og mineraler? iQ Megalit er en vakker kolleksjon våtromsgodkjent vinyl hvor designerne har latt seg inspirere av naturen. Du får dette lekre "steingulvet" med glitrende og skinnende flak fra mineraler i 24 ulike fargenyanser. Dette er en unik kolleksjon som skaper det helt spesielle badet.

Terazzo mønster på badet

Terazzo-mønsteret er tilbake i interiørbildet som aldri før. Dette lekre designet er nå gjenskapt i vår kvalitetsvinyl, og finnes i mange ulike fargenyanser og utførelser. Gulvene er 100% vanntette, men egner seg også veldig godt i andre rom enn våtrom. Med iQ Surface kan du designe din egen stil. Tenk kreativt og miks materialer. iQ Surface på gulvet matcher flott med vegger med fliser, våtromsmaling eller våtromsplater.

Bildegalleri

Foreslåtte kolleksjoner