SoundLogic

Lyddempende korkbakside i naturmaterialer

Nye design og lyddempende korkbakside

Laminat er et fantastisk gulv til ditt hjem. Det er vakkert, og finnes i mange design - uten at det koster for mye. Det er også slitesterkt, motstandsdyktig mot riper og passer spesielt bra i hjem med hunder og barn. Nå har vi oppdatert kolleksjonen SoundLogic med en ny lyddempende korkbakside av naturmaterialer og mange nye fine design.

Gulvene har et naturtro design, og er produserte med over 80% trematerialer.  På bildet ser du Rustic Oak Natur, som er et vakkert rustikt plankegulv i en varm og hjemmekoselig nyanse.

Våre laminatgulv kan utmerket legges på gulvvarme.

Nye design

I våre laminatkolleksjoner finner du gulv med steindesign, flotte plankegulv og klassiske fiskebeinsmønster.

Mønstre, farger og uttrykk går fra mørkt til lyst, fra sobert til rustikt, og fra innovative uttrykk til stilrene overflater.

På bildet ser du Light Grey Oak, som er et lyst grått plankegulv med tredekor.

I kolleksjonen finner du også de mørkeste og luneste nyansene, som bidrar til å skape hygge i hjemmet. Vintage Oak Brown (bildet) passer nydelig til sobre hvite vegger.

Tarketts laminatgulv gir deg den ekte følelesen av et tre- eller steingulv.

Lett å montere og vedlikeholde

Laminatgulv er lette å legge ved hjelp av noen få baseverktøy. Det kan legges på et eksisterende gulv, så lenge det er rett og fast. Vi anbefaler at du legger et underlag, for det gjør gulvet enda stillere og mer behagelig. Dette gjelder imidlertid ikke for gulvene i SoundLogic-kolleksjonen.

Alle gulv i SoundLogic-kolleksjonen er utstyrte med en akustikkdempende bakside av kork, som gjør at du ikke trenger en underlagsmatte. Leggingen går derfor raskere, og blir mer kostnadseffektiv.

Slik legger du et laminatgulv

Slik holder du et laminatgulv vedlike

Våre kolleksjoner

SoundLogic – Stille og behagelig, med en innebygget akustikkdempende bakside. I denne kolleksjonen finner du laminatgulv som gir en følelse av et ekte furugulv, men som tåler mye mer.

Til SoundLogic-kolleksjonen

Woodstock XL – Lange og brede planker med en naturtro struktur. Årer og kvist gir en luksuriøs følelse av et ekte tregulv. I en søsterkolleksjon finnes det kortere og bredere planker med chevron og rutemønster.

Til Woodstock XL med de lange plankene

Til Woodstock XL med designgulv i chevron og rutemønster

Woodstock & Essentials - Dette er laminatgulv i naturtro tredesign. De er klassiske gulv, med både moderne og rustikke uttrykk. Her finner du gulv som passer til alle rom.

Til Woodstock-kolleksjonen

Til Essentials-kolleksjonen

Bildegalleri

Relatert innhold:

Laminatgulv Woodstock på hjemmekontor
Laminatgulv inspirasjon

Holdbart, slitesterkt, lettstelt og praktisk. Det er nødvendige egenskaper for et gulv i et hjem med aktivitet, liv og røre. Gulvene er utstyrte med det limfrie klikksystemet 2-lock.

Våre laminatkolleksjoner