33 helt nye design i våre laminatkolleksjoner

33 helt nye design i våre laminatkolleksjoner

Slitesterkt og naturtro

Laminat er et fantastisk gulvmateriale for ditt hjem. Vakkert, og til en fornuftig pris. Det passer spesielt bra for familier som har hund og barn, da materialet er både slitesterkt og solid.

Tarketts laminatgulv gir deg den ekte følelsen av sten og tre. Gulvet er produsert av 80% tremateriale, og gjør det til et naturlig valg til hjemmet. Nærmere et ekte tregulv eller parkett kan du ikke komme. Du kan trygt legge våre laminater på gulvvarme.

33 helt nye design

Blant våre laminater finner du steindesign, treplanker og klassisk fiskebensmønster. Mønster, farger og uttrykk går fra mørkt til lyst, fra sobert til rustikt, og fra innovative mønster til stilrene overflater.

Lett å legge, og enkelt vedlikehold

Et laminatgulv er lett å legge, og du trenger ikke mye verktøy. Du kan legge det på et eksisterende gulv, så lenge det er tørt, rett og rent. Vi anbefaler at du legger et underlag, da det vil bidra til å dempe trinnlyd og skape en enda lunere atmosfære. Kolleksjonen SoundLogic har en innebygget underlagsmatte. Laminat er enkel å gjøre ren ved hjelp av tørrmopp og støvsuger.

Våre kolleksjoner

SoundLogic – Stille og behagelig, med en innebygget akustikkdempende bakside. I denne kolleksjonen finner du laminatgulv som gir en følelse av et ekte furugulv, men som tåler mye mer.

Long Boards – Lange og brede planker med en naturtro struktur. Årer og kvist gir en luksuriøs følelse av et ekte tregulv.

Lamin´Art - Naturtro stein- og fiskebensmønster i tidløse design. Fiskebensmønsteret er designet slik at gulvet får et nydelig utseende uten synlige skjøter.


 

Woodstock & Essentials - Dette er laminatgulv i naturtro tredesign. De er klassiske gulv, med både moderne og rustikke uttrykk. Her finner du gulv som passer til alle rom.

Bildegalleri

Foreslåtte kolleksjoner