Laminat mønstergulv med ruter og fiskeben

Laminat med chevron, ruter og plank

Laminatgulv

Laminat er et prisgunstig alternativ til tradisjonell parkett. Det er slitesterkt, ripebestandig og egner seg godt for familier med hunder og barn.

I kolleksjonen Woodstock XL samler vi våre mest elegante formater: Tidløse tometers 1-stav, klassisk chevron-parkett (fransk fiskeben) og to rutemønster i ulike nyanser. Karakteristisk for Woodstock-gulvene er en naturtro overflatestruktur som gir følelsen av ekte tre.

Tarketts laminatgulv består av 83-87 % fornybare råvarer og kan fint brukes sammen med gulvvarme. 70% av treråvarene er PEFC-sertifisert, noe som garanterer at råvaren produseres med hensyn til både skogbrukeren og skogen.

Laminat på kjøkken med rutemønster

Fra nøkternt til rustikt i 37 utførelser

Tarkett tilbyr fire trendriktige laminatkolleksjoner i tre ulike formater. Her vil du finne et robust alternativ til de fleste parketter, og i de mest populære design.

Woodstock XL – elegante gulv

Woodstock XL byr på stilrene formater som lange 1-stavs, chevron (fransk fiskeben) og rutemønster. Den matte overflaten i kombinasjon med en naturtro tekstur av årringer og kvist gir følelsen av tidløs parkett eller plankegulv. Formatene på plankegulvene er enten tometersbord (205 x 25 cm) eller ekstra brede bord (129 x 33 cm).

Woodstock – naturtro overflate

Woodstock-gulvene har en overflatestruktur som gjenskaper teksturen til ekte tregulv. De har trendriktige design som passer inn i skandinaviske hjem og interiører. Rolige tremønstre og mer rustikke uttrykk (kvist) i nyanser fra naturlig tre til grå lasur.

Essentials – eikegulvsdesign

Essentials fanger følelsen av naturlig eikeparkett. Mønstrene strekker seg fra rolig til rustikk, det vil si årringer og kvistmerker som optimeres slik at hver del av gulvet ser ut som tre av høy kvalitet.

SoundLogic – innebygd akustikkbakside

SoundLogic – Stille og behagelig, med en innebygget akustikkdempende bakside. I denne kolleksjonen finner du laminatgulv som gir en følelse av et ekte furugulv, men som tåler mye mer.

Fire lag for kvalitet og stabilitet

Tarketts laminatgulv er konstruerte i fire lag som effektivt motvirker treets naturlige bevegelser. Et inneklima med variasjoner i temperatur og luftfuktighet er ikke noe problem for et laminatgulv. 

Laminat på barnerom

Laminatgulvets fire lag:

Overflatesjikt – garanterer lang levetid, og lett å rengjøre. Antistatisk, og kan være preget for en naturtro tekstur.
Dekorsjikt gulvets design som gjenskaper et ekte uttrykk, trykket på papir.
Stabil kjerne – en høykomprimert trefiberkjerne (HDF) av 80 prosent trefiber.
Stabilt beskyttelseslag – et nedre lag for ytterligere stabilitet.

Holdbart, lettstelt og enkelt å legge

Tarketts laminatgulv er så slitesterke at garantien gjelder i 20 år ved hjemmebruk. Et laminatgulv er enkelt å legge og krever ikke annet vedlikehold enn vanlig rengjøring med støvsuger og tørr-/våtmopp.

Laminat med rutemønster på kjøkken

Tarketts laminatgulv er antistatiske og kan legges på et eksisterende gulv (så lenge det er rett, fast og rent) og det kan fint brukes sammen med gulvvarme.

Gulvet legges med et limfritt klikksystem. Alt du trenger er enkelt basisverktøy. Med unntak av kolleksjonen SoundLogic, der akustikkbaksiden er innebygd, anbefaler vi et av våre akustikkunderlag (Tarkofoam II eller Tarkoflex II) for at gulvet skal bli enda mer behagelig å gå på, uten "klapring".

Laminatgulvet rengjøres enkelt med mopp og støvsuger. Det er ikke nødvendig å bruke vaskemidler med sterke kjemikalier.

Fornybare råvarer

Tarketts laminatgulv består for det meste av tre, som er en fornybar råvare.

Et laminatgulv fra Tarkett bidrar til et godt inneklima. 70% av treråvaren i gulvene er PEFC-sertifisert, noe som innebærer at produksjonen tar hensyn til bevaring av biologisk mangfold, god vannkvalitet og verdifulle kulturmiljøer.

SoundLogic-kolleksjonens integrerte akustikkbakside av kork er fremstilt av 100 % PEFC-sertifisert kork – en fornybar råvare som høstes fra korkeikens bark uten at treet skades.

Bildegalleri

Foreslåtte kolleksjoner

Relaterte artikler

Laminatgulv Woodstock på hjemmekontor
Laminatgulv inspirasjon

Holdbart, slitesterkt, lettstelt og praktisk. Det er nødvendige egenskaper for et gulv i et hjem med aktivitet, liv og røre. Gulvene er utstyrte med det limfrie klikksystemet 2-lock.

Laminatgulv i et hjem, stilig mørkt laminatgulv
Lyddempende korkbakside i naturmaterialer

Laminat er et fantastisk gulv til ditt hjem. Det er vakkert og finnes i mange design uten at det koster for mye.