De viktigste gulvtrendene for 2020

De viktigste gulvtrendene for 2020

Vakre og miljøvennlige

Å velge gulv til hjemmet er et langsiktig prosjekt,  og et viktig valg. Det visuelle spiller en stor rolle, men like viktig er spørsmålene rundt miljø og bærekraft. I Tarkett løfter vi frem fire ulike gulvtrender med fokus på kvalitet og design, med gulv som eldes med verdighet,  og som holder år etter år.

Dette er fire gulvtrendene som vi mener vil prege interiøret i 2020.

Lyse nordiske gulv

De lyse gulvene, med tydelige tendenser fra nordisk design, er en klar trend som vil fortsette inn i 2020. Gulvene er behagelige, vakre å se på, og fungerer godt sammen med interiør i naturlige fargepalletter. Det lyse gulvet skaper en god romfølelse og gir et luftig og rent og elegant uttrykk.

Mørke gulv med karakter og dybde

Mørke vegger er en trend som vi allerede har sett mye av, og i takt med dette har interessen økt for mørke gulv. De mørke gulvene uttrykker en tydelig karakter og dybde som skaper en varm og koselig atmosfære i rommet. Ved å velge lyse møbler, eller møbler med farger, skapes spennende kontraster og uttrykk i interiøret.

Mønstergulv løfter interiøret

Klassiske gulv med tradisjonell design har aldri vært utdaterte, men heller aldri så aktuelle som de er nå. Det finnes stor bredde av gulv med duse, sofistikerte og elegante uttrykk. Mønstergulv passer i alle tenkelige omgivelser, fra gamle bygårdsleiligheter, til det moderne, arkitekttegnede huset. Her ligger alt til rette for å skape et unikt uttrykk i rommet.

Eksklusiv designvinyl til kjøkken og bad

Med et resirkulært vinylgulv på kjøkkenet og badet får du et mykere uttrykk enn med fliser. Tarketts bærekraftige vinylgulv har skapt stor internasjonal oppmerksomhet for sitt design og sine egenskaper. De kan resirkuleres, er vanntette, trygge og lette å rengjøre. iQ Surface er en kolleksjon som er inspirert av det kjente terrazzomønsteret, som er meget relevant for trendbildet i 2020. Det allsidige vinylgulvet vil få mer plass i de Norske boliger i året som kommer.