Aquarelle og iQ Surface - gulv og vegger til bad og våtrom

Aquarelle og iQ Surface - gulv og vegger til bad og våtrom

Lettstelt og vanntett design

Badet er et rom for velvære. Her slapper vi av med et varmt bad for å stresse ned, eller tar en kald dusj for å skjerpe sansene. Vi liker at dette rommet tilfører en følelse av komfort og luksus.

Det handler om egenpleie, og badet skal være et rom der lekkert design og funksjonalitet møtes. Det må være lettstelt, hygienisk, praktisk og gjerne prisgunstig. I tillegg skal det være garantert vanntett

Estetikk og velvære møtes i baderommet med Tarketts våtromskolleksjoner. Baderomsplater kan erstattes med tidløse og klassiske våtromsvegger, og gulvbelegg som matcher veggdesignet gjør valget enkelt og smart.

Designgulv på badet og vaskerommet

Terazzo-mønsteret er tilbake i interiørbildet som aldri før. Dette lekre designet er nå gjenskapt i vår kvalitetsvinyl, og finnes i mange ulike fargenyanser og utførelser. Gulvene er 100% vanntette, men egner seg også veldig godt i andre rom enn våtrom. Med iQ Surface kan du designe din egen stil. Tenk kreativt og miks materialer. iQ Surface på gulvet matcher flott med vegger med fliser, våtromsmaling eller våtromsplater.

Folkelig og tidløst design

Den landlige og bohemske stilen har satt sitt preg på våre tidløse våtromsgulv. De grafiske og orientalske mønstrene gir en moderne vri som fører tankene til Middelhavet.

Klassisk eleganse

Her har vi hentet inspirasjon fra lekre materialer som marmorgulv og forgylte kraner. Her har også den ikoniske franske liljen, det organiske mønsteret og blomsterkransen som slynger seg over gulvet inspirert denne designstilen.

Rustikt og stilig

Her blandes røffe, industrielle innslag av betong med edle metaller som messing for å skape en fredfylt atmosfære der det moderne og nøytrale setter stilen. Endelig er det mulig å kombinere et sikkert bad med betongfølelsen.

Aquarelle - et trygt valg til ditt baderom

Et bad kan være både pent og vanntett. Aquarelle-kolleksjonen er VT-godkjent (VT=vanntett) og oppfyller bransjens strengeste krav til vanntetthet. Veggbelegget monteres horisontalt, hvilket innebærer at veggen svøpes rundt rommet og kun etterlater en skjøt. Med få skjøter får du et sikrere bad. Veggen kompletteres med matchende bård opp til taket. Bruk alltid en godkjent fagmann til å utføre arbeidet på badet ditt.

Foreslåtte kolleksjoner