Aquarelle - gulv og vegger til bad og våtrom

Aquarelle - gulv og vegger til bad og våtrom

Lettstelt og vanntett design

Badet er et rom som betyr mye for daglig velvære. Her slapper vi av med et varmt bad for å stresse ned, eller tar en kald dusj for å skjerpe sansene.

Det handler også om egenpleie og skjønnhet. Badet skal være et rom der lekkert design og funksjonalitet møtes. Det skal være lettstelt, hygienisk, praktisk og gjerne prisgunstig. I tillegg skal det være garantert vanntett

Estetikk og velvære møtes i baderommet med Tarketts våtromskolleksjon Aquarelle. Baderomsplater erstattes med tidløse og klassiske våtromsvegger. Gulvbelegg som matcher veggdesignet gjør valget enkelt og smart.

Folkelig og tidløst design

Den landlige og bohemske stilen har satt sitt preg på våre tidløse våtromsgulv. De grafiske og orientalske mønstrene gir en moderne vri som fører tankene til Middelhavet.

Klassisk eleganse

Her har vi hentet inspirasjon fra lekre materialer som marmorgulv og forgylte kraner. Her har også den ikoniske franske liljen, det organiske mønsteret og blomsterkransen som slynger seg over gulvet inspirert denne designstilen.

Rustikt og stilig

Her blandes røffe, industrielle innslag av betong med edle metaller som messing for å skape en fredfylt atmosfære der det moderne og nøytrale setter stilen. Endelig er det mulig å kombinere et sikkert bad med betongfølelsen.

Aquarelle - et trygt valg til ditt baderom

Et bad kan være både pent og vanntett. Aquarelle-kolleksjonen er VT-godkjent (VT=vanntett) og oppfyller bransjens strengeste krav til vanntetthet. Veggbelegget monteres horisontalt, hvilket innebærer at veggen svøpes rundt rommet og kun etterlater en skjøt. Med få skjøter får du et sikrere bad. Veggen kompletteres med matchende bård opp til taket. Bruk alltid en godkjent fagmann til å utføre arbeidet på badet ditt.

Foreslått kolleksjon