Aktuelle gulvtrender – i fire ulike stiler!

Aktuelle gulvtrender – i fire ulike stiler!

Dette er årets gulvtrender

Hvilke gulv er det som preger årets gulvtrender og matcher tidsaktuelle interiørstilarter?
Våre trendspanere har analysert hva som er de viktigste internasjonale interiørtrendene i 2019, og med grunnlag i dette definert Tarketts fire aktuelle gulvtrender. Med dette håper vi å kunne hjelper deg med å sette ditt personlige preg på hjemmet. Gulvets flate er stor, og derfor er det lurt å velge gulvet aller først.  Det setter et tydelig preg, og er kanskje det aller viktigste interiørelementet og basen for helhetsinntrykket og atmosfæren i rommet. Hvilken av disse passer din stilart?

 

Urban Cocoon er estetikk og minimalisme i sentrum – less is more. For mer individualitet og personlighet – se nærmere på Colorful PlaceGreen Factory reflekterer vårt behov for å være nære naturen, og den integrerer ulike elementer og materialer fra naturen og underbygger tankegangen om en bærekraftig livsstil. I stilen Eclectic Home finner vi tydelig inspirasjon fra reiser til eksotiske steder og spennende kulturer, med fargesterke kombinasjoner og vakre mønstergulv.

Urban Cocoon

Konseptet «less is more”, og det å velge gulv og innredningsdetaljer med omtanke, symboliserer den skandinavisk inspirerte stilen Urban Cocoon. Her settes estetikken og nedstrippet minimalisme i sentrum. Når det kommer til valg av gulv, er klassiske mønsterparketter og duse, naturlige overflater viktige elementer.

Forslag til gulv:


Her finner du mer informasjon:

Colourful Place

Fantasi, individualitet og ønsket om å skape noe eget symboliserer Colourful Place. Ønsket om å vike fra «normalen” og finne egne løsninger står sentralt. Nøkkelordene lekenhet og vintage er førende for denne stilen, og kombinasjonen av ulike materialer og farger skaper et varmt og personlig hjem. Tarketts brede kolleksjon rommer et hav av muligheter for å finne nettopp din perfekte kombinasjon.

Forslag til gulv:

  • Her ser du en høyaktuell retroklassiker Tarkett Extra Remy Black White. Dette er rutemønstret vinylgulv, som skaper en spennende og flott atmosfære.
  • Den perfekte rammen for et personlig hjemmekontor settes av Starfloor Click 55 Antik Oak White.
  • iD Mixonomi er et modulbasert designgulv som leveres i ti ulike geometriske former som mikses med hverandre. Paletten består av 33 ulike farger, så her er det kun fantasien som setter begrensningene!

 

Her finner du mer informasjon:

Green Factory

Den naturinspirerte stilen, Green Factory, utforsker balansen mellom det moderne og det tradisjonelle. Den symboliserer vårt behov for å være nær naturen, og integrerer naturlige elementer og materialer i hjemmet. Gulv i materialer og mønstre som betong, marmor og rustikke overflater er høyaktuelle.

 

Forslag til gulv:

  • Med sin lekne og iøynefallende overflate tilfører parketten Play Oak Winter interiøret noe helt spesielt.
  • Vinylgulvet Tarkett Extra Stylish Concrete Light Grey er høyaktuelt med sitt naturlige betongmønster. Et praktisk og holdbart gulv.  
  • Mønsterparketten Noble Scandinavia er inspirert av gamle tradisjonsrike parketter og gir en naturlig, eksklusiv og moderne touch til ditt hjem.  


Her finner du mer informasjon:

Eclectic Home

Stilen Eclectic Home speiler en innredningsstil inspirert av eksotiske reiser og spennende kulturer. Her mikses farger og mønstre med unike objekter og detaljer. Vi har en rekke gulv i ulike utførelser som bygger oppunder den nysgjerrige stilen som Eclectic Home bygger på.

Forslag til gulv:


Her finner du mer informasjon: