Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Marquina Grande BLACK
Vinylgulv

iD Inspiration 55 - Marquina Grande BLACK

iD Inspiration 55 er det nærmeste man kan komme utseendet til et steingulv, men med vinylgulvets praktiske fordeler. Kolleksjonen har en ny ultramatt overflate, TektaniumTM, som ikke reflekterer lys og som er ekstra motstandsdyktig mot riper og flekker.

Gulvet finnes i sju naturtro steindesign, blant annet kalkstein, marmor og mikrosement. En avansert digital trykkteknikk gir mønstrene en realistisk detaljrikdom uten gjentakelser, design på opptil 12 m², noe som tilsvarer 50 ulike planker med unik struktur og årringer.

iD Inspiration 55 limes skal på underlaget og bør derfor installeres av en gulvlegger.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Heterogent gulvbelegg
Klassifisering for bomiljø: 23 Høy
Klassifisering for kommersielt miljø: 33 Høy
Klassifisering for industrimiljø: 42 Normal
Total tykkelse: 2,50 mm
Flis (1 ref.)
Finn iD Inspiration 55 som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er iD Inspiration 55