Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Verktøyet RoomDesigner gir deg muligheten til å visualisere ulike gulv i forskjellige rom. Prøv deg frem med et stort utvalg gulv for både offentlige og private rom, og last ned informasjon og bilder.
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Miljø
Doing good. Together.
Vi ønsker at våre gulv fyller en funksjon, er pene å se på, og samtidig er bra for miljøet og oss mennesker som oppholder oss på dem.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Hjemmeside Laminatgulv Long Boards BLACKSMITH OAK NATURAL
Laminatgulv

Long Boards - BLACKSMITH OAK NATURAL

Long Boards er en kolleksjon med laminatgulv hvor plankene er ekstra lange og brede. De har et eksklusivt uttrykk av treplank, som passer like godt hjemme som på hytta. Den matte overflaten, kombinert med en naturtro struktur med årer og kvist, fremhever følelsen av et naturlig tregulv. De to meter lange plankene er lette å legge, til tross for sin generøse lengde. Long Boards med gulvvarme gir deg det varme gode gulvet som du alltid har ønsket deg.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Laminate floor coverings (EN 13329)
Klassifisering for kommersielt miljø: 32 Normal
Samlet tykkelse: 10 mm
Total vekt: 9,230 kg/m²
Leggemetode: Klikk
Plank (1 ref.)
Finn Long Boards som passer dine behov
0 formater

Underlag og dekkepapp

Det er helt avgjørende for sluttresultatet og gulvets levetid at du velger riktig underlag til gulvet.

Underlag og dekkepapp til parkett og laminat
Tekniske- og miljøspesifikasjoner

Avslutt gulvleggingen med riktige lister

Gulvet er komplett når lister og rørmansjetter er på plass. Det gir et helhetlig og vakkert uttrykk.

Lister til gulv og rørmansjetter
Dette er Long Boards