Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
SURFACE WALL 812 SOLID UPPER ASH
Gulv og vegg til baderom og vaskerom | Vinylgulv

iQ Surface - SURFACE WALL 812 SOLID UPPER ASH

IQ Surface er en vinylkolleksjon med fem fargepaletter som er enkle og lekre å kombinere med hverandre, og med interiør i tre og stål. Materialet er meget solid og er resirkulerbart etter endt levetid. Dette er en vinylkolleksjonon som også kan brukes på vegger og møbler, i tillegg til gulv i alle rom i boligen.

Tarketts vinylkolleksjon iQ Surface er resultatet av et kreativt samarbeid med det svenske designbyrået Note Design Studio. 

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Heavy Duty Wall Covering
Overflatebehandling: PU Shield
Total tykkelse: 2 mm
Tykkelse slitesjikt: 2 mm
Total vekt: 3400 g/m²
Rull (1 ref.)
Finn iQ Surface som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er iQ Surface