Rom

Tarkett - Gulv til gang og inngangsparti

Gulvet i gangen ønsker velkommen til din bolig, og bidrar til å gi et godt førsteinntrykk. Du kan velge blant mange flotte gulv i vinyl, tre eller laminat.

Tarkett - Gulv til soverom

Velg et gulv til soverommet som skaper akkurat den avslappende og lyddempende atmosfæren som du ønsker, med riktige farger, design og materialer.

Tarkett - Gulv til hjemmekontor

Velg et gulv til ditt hjemmekontor som bidrar til å skape en rolig og støydempende atmosfære for konsentrasjon, kreativitet  og inspirasjon. 

Tarkett - Gulv til barnerom

Når du legger gulv på barnerommet, velger du noe som er hardført, lette å gjøre rent, og et gulv som skaper en hyggelig lekeplass.

Tarkett - Gulv til kjøkken

Kjøkkenet er ofte boligens sentrum, hvor familie og venner møtes til gode måltider og samtaler. Velg et gulv som er holdbart, og som passer til din stil og interiør.

Tarkett - Gulv til stue

I stuen skal gulvet være både vakkert og praktisk. Velg et gulv som passer til din livssituasjon, og som matcher din stil og interiør.

Tarkett - Baderomsgulv og våtrom

På gulvet i badet må du legger et gulv som er vanntett, uten at det går på bekostning av design og funksjon. Se vår våtromsvinyl med lekre design som passer til alle stilarter.
Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Verktøyet RoomDesigner gir deg muligheten til å visualisere ulike gulv i forskjellige rom. Prøv deg frem med et stort utvalg gulv for både offentlige og private rom, og last ned informasjon og bilder.
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Miljø
Doing good. Together.
Vi ønsker at våre gulv fyller en funksjon, er pene å se på, og samtidig er bra for miljøet og oss mennesker som oppholder oss på dem.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Hjemmeside Gulv og vegg til baderom og vaskerom iQ Surface iQ SURFACE 074 ROUGE AIRY
Gulv og vegg til baderom og vaskerom

iQ Surface - iQ SURFACE 074 ROUGE AIRY

Gulv til bad med terrazzo mønster har lange tradisjoner. Nå er det igjen stor etterspørsel etter dette designet, og Tarkett tilbyr markedets tøffeste vinyl i gulvkolleksjonen iQSurface. Denne kolleksjonen er som skapt for at man skal kunne mikse og matche, og den har 5 ulike fargepaletter.

Sammen med det velrenommerte designbyrået Note Design Studio, presentere vi følgende 5 farge- og mønsterpalletter:

  • Contrast består av sorte og gråtoner hvor kontraster av lyst og mørkt i likevekt skaper en dybde som fanger blikket.
  • Rouge leker med en elegant og varm rødtone, som gir et ungdommelig uttrykk - mykt og lekent i kontrast mot røffe materialer.
  • Med en følelse av modenhet, innehar Sober en klassisk palett i tidløse blåtoner. Med grå og beige gjør den pulserende, men ryddig.
  • Nedtonet grønn og blågrønn gir indirekte referanser til naturen. Dimmed er et fantastisk fargegrunnlag å utgå fra, med et solid og rolig spekter av farger.
  • Vivid tar tak i en skarp klassisk rød og skaper moderne fargekombinasjoner som gir en dristig palett. Friske og levende kontraster, men aldri overveldende.

Tarkett og Note Design Studio har med iQSurface skapt en kolleksjon hvor alle de fem fargepalettene passer godt sammen - enten i kombinasjon med spennende materialer som tre, stål og glass, eller kun med hverandre.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Homogeneous poly(vinyl chloride) floor covering (ISO 10581)
Klassifisering for kommersielt miljø: 34 Svært høy
Klassifisering for industrimiljø: 43 Høy
Overflatebehandling: iQ PUR
Samlet tykkelse: 2 mm
Rull (1 ref.)
Flis (1 ref.)
Finn iQ Surface som passer dine behov
0 formater
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er iQ Surface