Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Verktøyet RoomDesigner gir deg muligheten til å visualisere ulike gulv i forskjellige rom. Prøv deg frem med et stort utvalg gulv for både offentlige og private rom, og last ned informasjon og bilder.
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Miljø
Doing good. Together.
Vi ønsker at våre gulv fyller en funksjon, er pene å se på, og samtidig er bra for miljøet og oss mennesker som oppholder oss på dem.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Hjemmeside Laminatgulv Soundlogic HANDBRUSHED PINE WHITE
Laminatgulv

Soundlogic - HANDBRUSHED PINE WHITE

Soundlogic er vår stilleste laminatkolleksjon. Dette laminatgulvet har en integrert akustikkdempende bakside, og derfor trenger du ikke å legge et underlag under gulvet. Det gjør at SoundLogic er raskere å legge, og en mer kostnadseffektiv løsning sammenlignet med andre gulv.

Soundlogic kolleksjonen har mange fine naturtro design. Her finner du både tradisjonelle 3-stavs og 2-stavs, samt den klassiske planken. Blant alle de vakre gulvene finner du også laminat som ser ut som et ekte furugulv, men som er betydelig mer slitesterkt.

De fleste plankene har fasede kanter, og det forsterker følelsen av et ekte tregulv.

Dette er gulv med mange fordeler.

Victoria Oak Tabac Multishade har et livlig uttrykk med store fargevariasjoner på plankene.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Laminate floor coverings (EN 13329)
Klassifisering for kommersielt miljø: 32 Normal
Samlet tykkelse: 10 mm
Formattype: Plank
Artikler per pakke: 7
Plank (1 ref.)
Finn Soundlogic som passer dine behov
0 formater

Om Laminatgulv

Praktisk, slitesterkt og vakkert! Du behøver ikke velge mellom funksjon eller design når du skal velge gulv. Med Tarketts laminatgulv får du både et vakkert utseende og uovertrufne praktiske egenskaper i ett og samme gulv.

Hund på grått laminatgulv

Klikkgulv Laminat

Funksjonelle gulv med nesten ubegrensede designmuligheter. Med laminat endrer du rommets karakter med bare et klikk.

Mørkt laminatgulv med frokostbrikke
Tekniske- og miljøspesifikasjoner

Avslutt gulvleggingen med riktige lister

Gulvet er komplett når lister og rørmansjetter er på plass. Det gir et helhetlig og vakkert uttrykk.

Lister til gulv og rørmansjetter
Dette er Soundlogic