Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Verktøyet RoomDesigner gir deg muligheten til å visualisere ulike gulv i forskjellige rom. Prøv deg frem med et stort utvalg gulv for både offentlige og private rom, og last ned informasjon og bilder.
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Miljø
Doing good. Together.
Vi ønsker at våre gulv fyller en funksjon, er pene å se på, og samtidig er bra for miljøet og oss mennesker som oppholder oss på dem.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Hjemmeside Laminatgulv Woodstock HANDBRUSHED PINE NATURAL
Laminatgulv

Woodstock - HANDBRUSHED PINE NATURAL

Woodstock er solide laminatgulv med vakre tremønster, og en overflate med en tydelig naturlig struktur. Dette gir en følelse av ekthet, og du kan velge blant klassiske tremønster eller moderne, rustikke og vakre uttrykk. Moderne tredesign på laminat med en ekstremt slitesterk overflate. Helt enkelt gulv som passer i alle hjem.
Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Laminate floor coverings (EN 13329)
Klassifisering for kommersielt miljø: 32 Normal
Samlet tykkelse: 8 mm
Total vekt: 7,250 kg/m²
Leggemetode: Klikk
Plank (1 ref.)
Finn Woodstock som passer dine behov
0 formater

Om Laminatgulv

Praktisk, slitesterkt og vakkert! Du behøver ikke velge mellom funksjon eller design når du skal velge gulv. Med Tarketts laminatgulv får du både et vakkert utseende og uovertrufne praktiske egenskaper i ett og samme gulv.

Hund på grått laminatgulv

Klikkgulv Laminat

Funksjonelle gulv med nesten ubegrensede designmuligheter. Med laminat endrer du rommets karakter med bare et klikk.

Mørkt laminatgulv med frokostbrikke
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er Woodstock