Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Se gulvet som du ønsker deg i din egen stue! Last opp et bilde av rommet som du skal ha nytt gulv til, og se hvordan de ulike gulvene vil passe inn. I RoomDesigner finner du også en del eksempelrom som du kan leke deg med. Visualiser ulike gulv i forskjellige rom, og last ned de bildene som du blir mest fornøyd med. God fornøyelse!
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
-
Retro GREY BEIGE
Vinylgulv

Starfloor Click 30 - Retro GREY BEIGE

UTGÅENDE KOLLEKSJONStarfloor Click 30 er en kolleksjon med slitesterke vinylgulv i bord- og flisformat. Dette er gulv for de som ønsker noe spesielt med en WOW-faktor. Gulvene har et eksklusiv design og er først og fremst tilpasset privatboliger, men de passer også bra til offentlige miljøer med mindre trafikk. 

Starfloor Click 30 Retros design gjenskaper gamle klinkerflisegulv. Gulvets retrodesign som kommer frem etter montering, kan vise ulike bredder på fuger og skjøter, og i blant også forskyvninger på disse. Dette er ikke en feil med gulvet, men det bidrar til å gi gulvet sitt unike uttrykk.

Klikkvinyl er behagelig å gå på og lett å holde rent. Klikklåssystemet gjør at det er lett å legge - helt uten lim. Det kan også legges rett på et eksisterende gulv, så lenge det har en hard, jevn og rett flate. Ved å bruke underlaget Tarkomfort Premium kan man forbedre akustikken med 19 dB.

Starfloor Click skal ikke legges i uterom eller andre rom der gulvet kan bli utsatt for store temperaturvariasjoner eller sterk direkte sol.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Heterogent gulvbelegg
Klassifisering for bomiljø: 23 Høy
Klassifisering for kommersielt miljø: 31 Moderate
Total tykkelse: 4 mm
Tykkelse slitesjikt: 0,30 mm
Flis (1 ref.)
Finn Starfloor Click 30 som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Klikkvinylgulv

Klikkvinyl er supersmidige gulv å legge. I tillegg er de behagelige å gå på, og enkle å rengjøre.

Klikkvinyl fra Tarkett i heftig grafisk mønster
Tekniske- og miljøspesifikasjoner

Avslutt gulvleggingen med riktige lister

Gulvet er komplett når lister og rørmansjetter er på plass. Det gir et helhetlig og vakkert uttrykk.

Lister til gulv og rørmansjetter
Dette er Starfloor Click 30