Rom

Tarkett - Gulv til gang og inngangsparti

Gulvet i gangen ønsker velkommen til din bolig, og bidrar til å gi et godt førsteinntrykk. Du kan velge blant mange flotte gulv i vinyl, tre eller laminat.

Tarkett - Gulv til soverom

Velg et gulv til soverommet som skaper akkurat den avslappende og lyddempende atmosfæren som du ønsker, med riktige farger, design og materialer.

Tarkett - Gulv til hjemmekontor

Velg et gulv til ditt hjemmekontor som bidrar til å skape en rolig og støydempende atmosfære for konsentrasjon, kreativitet  og inspirasjon. 

Tarkett - Gulv til barnerom

Når du legger gulv på barnerommet, velger du noe som er hardført, lette å gjøre rent, og et gulv som skaper en hyggelig lekeplass.

Tarkett - Gulv til kjøkken

Kjøkkenet er ofte boligens sentrum, hvor familie og venner møtes til gode måltider og samtaler. Velg et gulv som er holdbart, og som passer til din stil og interiør.

Tarkett - Gulv til stue

I stuen skal gulvet være både vakkert og praktisk. Velg et gulv som passer til din livssituasjon, og som matcher din stil og interiør.

Tarkett - Baderomsgulv og våtrom

På gulvet i badet må du legger et gulv som er vanntett, uten at det går på bekostning av design og funksjon. Se vår våtromsvinyl med lekre design som passer til alle stilarter.
Inspirasjon

La deg inspirere

Å kjøpe et nytt gulv er ikke noe som man gjør ofte. Det finnes mange ulike typer og materialer, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her finner du noen linker og artikler som forhåpentligvis vil inspirere deg når du skal ta dette valget.

RoomDesigner
Verktøyet RoomDesigner gir deg muligheten til å visualisere ulike gulv i forskjellige rom. Prøv deg frem med et stort utvalg gulv for både offentlige og private rom, og last ned informasjon og bilder.
Prøv vår RoomDesigner
Support

Lær mer om våre gulv

Når du skal velge et nytt gulv er det viktig å vite hvilket gulv som egner seg i det rommet som det skal legges. Vi forklarer her litt om de ulike materialene, og hva du må tenke på i forbindelse med legging, valg av tilbehør og vedlikehold av gulv. 

Spørsmål og svar
Har du spørsmål om valg av gulv, legging eller vedlikehold? Her kan du finne svar på mange av de oftest stilte spørsmålene som vi får fra våre kunder.
Finn svar på dine spørsmål her
Miljø
Doing good. Together.
Vi ønsker at våre gulv fyller en funksjon, er pene å se på, og samtidig er bra for miljøet og oss mennesker som oppholder oss på dem.
Tarketts holdbarhetsvisjon
Om Tarkett
En totalleverandør av gulv
Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.
Se her hvordan du skal velge riktig gulv
-

  Legg til for sammenligning

  Finn en forhandler

  Hjemmeside Parkettgulv Pure Lønn NATURE 3 stav
  Parkettgulv | Parkettgulv

  Pure - Lønn NATURE 3 stav

  Pure er vår ydmyke hyllest til rent trevirke uten innfarging, og med mønster som naturen selv har skapt. Her har vi fremhevet og ivaretatt hver plankes unike karakter og fremstilt gulv som aldri vil gå av mote. Nøkkelord for denne gulvkolleksjonen er kvalitet, tradisjon og holdbarhet. Parketten er behandlet med enten en Proteco lakk eller hardvoksolje.Bla i vår bildebok og se alle våre parketter
  Nøkkelegenskaper
  Tekniske og miljøspesifikasjoner
  Formattype: Plank
  Artikler per pakke: 6
  Overflate per pakke: 2,660 m²
  Overflatebehandling: Proteco-lakk
  Samlet tykkelse: 14 mm
  Plank (1 ref.)
  Finn en Lønn NATURE 3 stav som passer dine behov
   0 formater

   Se nærmere på detaljene i våre gulv

   I Gradingboken vår finner du bilder av alle våre gulv i formatene 1:1 og 1:6.
   Det er viktig at du får informasjon om gulvets uttrykk og detaljer (kvist, yteved og fargenyanser) før du legger det. Ingen trestammer er like, og derfor får alle gulv sitt eget unike uttrykk. Det er dette som er så vakkert med naturlige tregulv.

   Noble Scandinavia parkettgulv fra Tarkett
   Tekniske- og miljøspesifikasjoner
   Standard Verdi
   Formattype - Plank
   Artikler per pakke - 6
   Overflate per pakke - 2,660 m²
   Overflatebehandling - Proteco-lakk
   Samlet tykkelse - 14 mm
   Tykkelse slitesjikt - 3,50 mm
   Total vekt - 8,1 kg/m²
   Leggemetode - Hellimes/Flytende
   Låsesystem - 2-lock
   Standard Verdi
   CE‐merking - EN 14342
   Standard Verdi
   Brannegenskaper EN 14342 - table 1 Dfl-s1
   Brannegenskaper på underlag av fibersement EN 14342 - table 1 Dfl-s1
   Brinellhardhet - 4,8
   Varmemotstand (m²•K/W) ISO 10456
   Gulvvarme - Nei
   Standard Verdi
   Formaldehydutslipp EN 14342 E1
   Cradle to Cradle® - Silver
   Dokument

   Gå til dokumentsenteret for enkel tilgang til alle nedlastbare filer på Pure

   GÅ TIL DOKUMENTSENTERET

   Hvilken retning skal gulvet legges?

   Gulvets uttrykk påvirkes av rommets format og lyskilder. Det finnes noen enkle regler for å få et bra resultat, og hvordan du skal tenke når du legger parkett.

   Dette er Pure