Velg landVelg land
Norge - Privatpersoner

Entré og inngangsparti

Slik velger du gulv til gangen

Gangen er førsteinntrykket av din bolig, og gulvet spiller en stor rolle. Her dras smuss og fuktighet inn og blir liggende på gulvet. Du må derfor velge et gulv som tåler dette, og som lett kan gjøres rent. Det er viktig at det er soner hvor man kan tørke av seg under skoene, gjerne en matte både utenfor og innenfor døren.

Tarkett vinyl til gang

Vinyl

Et vinylgulv av bra kvalitet er et rasjonelt valg for gangen. Vinyl finnes i et utall variasjoner av farger og mønstre. Det er lett å legge, og lett å holde rent. Dette er et gulv som tåler at du går inn med småstein under skoene, eller setter fra deg et par barnestøvler med grus og snø.

Tarkett klikkvinyl til gulvet i gangen

Klikkvinyl

Starfloor Click er et slitesterkt vinylgulv i plankeformat med en eksklusiv design. Gulvet føles mykt, er behagelig å gå på og enkelt å holde rent. Takket være gulvets klikklåsesystem er det enkelt å legge uten lim. Det kan legges direkte på ditt nåværende gulv, så lenge det har en plan og hard overflate. Starfloor Click er helt uten ftalater.

Tarkett parkett til gulvet i gangen

Parkett og laminat

Parkett og laminatgulv kan fungere i en gang hvor det er mindre slitasje og trafikk, men disse tåler ikke fukt og dermed stilles det andre krav til vasking og vedlikehold. Parkett og laminat kan passe bedre i f.eks. en mellomgang.

Starfloor Click

Klikkgulv i Vinyl

Viva

Parkett

Laminatgulv

Laminatgulv