Velg landVelg land
Norge - Privatpersoner

Stue

Slik velger du gulv til stuen

Stuen er et samlingspunkt til hverdags og fest. Når du skal sette ditt personlige preg på hjemmet ditt, er det bare din egen fantasi som setter grenser. Gulv finnes for enhver smak, så hvilken stil foretrekker du? Eksklusivt? Klassisk? Trendy?

Tarkett parkett til gulvet i stuen

Parkett

Vi anbefaler ofte tregulv i stuen med en naturlig overflate som er varm og behagelig å gå på. Det finnes mange ulike parkettoverflater som matcher ulike stilarter, og de fleste kan legges med varmekabler under. Du kan velge et eksklusivt historisk mønster, en rustikk overflate i plank, eller en klassiske 3-stavsparkett. Utvalget er stort i både utførelse og fargenyanser, og kvaliteten er høy.

Tarkett laminat til gulvet i stuen

Laminat

Et annet bra alternativer i stuen er laminatgulv med en overflate som ser ut som ekte tre. Du får også laminatgulv med lyddempende undersider, og Tarkett SoundLogic gulv kan bidra til et lavere lydnivå i et rom som er arena for mange ulike aktiviteter.

Tarkett klikkvinyl til gulvet i stuen

Klikkvinyl

Starfloor Click er et slitesterkt vinylgulv i plankeformat med et eksklusivt design. Gulvet føles mykt, er behagelig å gå på, og er enkelt å holde rent. Takket være gulvets klikklåsesystem er det enkelt å legge uten lim. Det kan legges direkte på ditt nåværende gulv, så lenge det har en plan og hard overflate. Starfloor Click er helt uten ftalater.

Atelier Collection

Parkett

Pure

Parkett

Shade

Parkett

Play

Parkett

Laminatgulv

Laminatgulv