Velg landVelg land
Norge - Privatpersoner

Soverom

Slik velger du gulv til soverommet

Dersom du skal legge gulv i et soverom for voksne, er dette et rom med liten slitasje. Du kan du derfor velge fritt etter hva du liker. Farger, teksturer og en behagelig atmosfære er det som gjør soverommet til et godt rom. For å oppnå dette er det viktig å velge et gulv som både står i stil med interiør, og som gjør det godt å stå opp – hver morgen.

Tarkett parkett til gulv på soverommet

Parkett

Tarkett vil anbefale tregulv til soverommet med en naturlig overflate som føles varm og behagelig for nakne føtter. Det finnes mange ulike overflater som matcher ulike stilarter, og de fleste gulv kan også legges med varmekabler under. Du finner fargenyanser fra helt hvitt til helt svart.

Tarkett laminat til gulvet i soverommet

Laminat

Et annet godt alternativer er et laminatgulv med en overflate som ser ut som ekte tre. Du kan få laminater med lyddempende virkning, og gulvet Tarkett Sound Logic bidrar til et lavere lydnivå.

Tarkett klikkvinyl til gulvet på soverommet

Klikkvinyl

Vil du skape din helt egen stil? Hva med et eksotisk gulv med inspirerasjon fra Marokko? Starfloor Click er et klikkvinylgulv som du lett kan legge selv, og som har en myk og behagelig overflate. Utvalget av overflater gjør at du kan finne noe som matcher alle trender og smaker. Du kan til og med skape noe helt eget med ulike mønstre og fargenyanser.

Tarkett vinyl til gulvet på soverommet

Vinyl

Vinylgulv er ikke som det en gang var. Nå får du naturtroe mønstre og flotte farger i både klikkvinyl og på rull. Vi anbefaler at du ser på dette tids- og kostnadseffektive alternativet da det egner seg spesielt godt dersom soverommet også får besøk av lekende barn med fart i bena.

Starfloor Click

Klikkgulv i Vinyl

Pure

Parkett

Shade

Parkett

Play

Parkett

Viva

Parkett

Laminatgulv

Laminatgulv