Velg landVelg land
Norge - Privatpersoner

Kjøkken

Slik velger du gulv til kjøkkenet!

Kjøkkenet er et av hjemmets viktigste samlingspunkter. Her nytes både kjappe og lange måltider med sosialt samvær, eller man gjør lekser, leker eller jobber. Et kjøkkengulv må tåle søl, at noen mister harde objekter i gulvet, ting knuser, og stoler skraper når de trekkes inn og ut ved bordet. Det bør også tåle slitasje fra husdyr. Det er derfor viktig at du finner et gulvbelegg som kan håndtere alle påkjenninger fra en aktiv familie.

Vinyl - som skapt for kjøkkenet

Et vinylgulv av god kvalitet er et bra valg - spesielt for aktive barnefamilier. Det er sterkt, mykt og stille. Tarketts vinyl har et svært sterkt overflatesjikt som gjør gulvene ripebestandige og motstandsdyktige mot f.eks stiletthæler, aktive barn og hunder. Det er lett å holde rent, og du kan legge det selv. Følg bare leggeanvisningen som kommer sammen med produktene. Vinylgulv er ikke hva det en gang var, så utforsk det store ulvalget av trendriktige farger og designer.

Laminat på kjøkkengulvet

Laminatgulv fungerer godt i kjøkkenet. Med Tarketts store utvalg er det ikke lenger nødvendig å måtte velge mellom funksjon eller design. Du får uansett et vakkert gulv med uovertreffelige praktiske egenskaper. Det er holdbart, slitesterkt og lettstelt - nødvendige egenskaper for et gulv i et hjem med aktivitet, liv og røre. Gulvene er produserte med det limfrie klikksystemet 2-lock, som er markedets mest brukervennlige og lett å legge.

Starfloor Click - et slitesterkt vinylgulv med den eksklusive følelsen

Starfloor Click er slitesterkt og enkelt å vedlikeholde. Den sterke overflatebehandlingen lar ikke gulvet påvirkes av normal slitasje fra f.eks. husdyr og barn med mye fart i bena. Det er ekstra mykt og behagelig å gå på, og lett å legge. Klikklåsesystemet gjør det mulig å legge uten å måtte bruke spesialverktøy eller lim. Det er en flytende installasjonsmetode, noe som betyr at du kan legge gulvet direkte på ditt gamle gulv så fremt det har en plan overflate. Se utvalget av tre- og stenmønster i forskjellige fargenyanser, eller kanskje du heller ønsker et med eksotisk gulv inspirert av Marokkanske flisgulv?

Starfloor Click

Klikkgulv i Vinyl

Atelier Collection

Parkett

Pure

Parkett

Shade

Parkett

Play

Parkett

Laminatgulv

Laminatgulv