Velg landVelg land
Norge - Privatpersoner

Hjemmekontor

Slik velger du gulv til arbeidsrommet

Mange innreder et arbeidsrom eller kontor hjemme. Til dette anbefaler vi deg å velge et gulv som tåler gjentagende slitasje fra f.eks. kontorstoler med hjul, tramping med sko, og det må tåle at ting faller i gulvet og være lett å holde rent. Samtidig skal det være pent, representativt og passe inn med øvrig innredning og stil.

Tarkett laminat til gulvet i kontoret

Laminat

Laminatgulv tåler mer enn parkett. Det har en sterkere overflate som ikke lar seg skade av normal slitasje fra kontorstoler og sko. Du har et stort utvalg av fargenyanser og treimitasjoner som gir en lun og hyggelig atmosfære for produktivitet og kreativitet. Dette er et gulv som er lett å legge, og lett å holde rent.

Tarkett parkett til gulvet i kontoret

Parkett

Parkett generelt er mykt, og kan lett få varige merker dersom man legger det under kontormøbler. Det finnes derimot en type som er mer slitesterk, og som er lett å legge. Viva-serien er produsert i holdbart finertre. Dette er et smart gulv - lett å transportere, lett å legge, vakkert og slitesterkt. Gulvbordene er tynne, men konstruksjonen er hardere og mer motstandsdyktig mot inntrykksmerker enn andre parkettgulv. Viva er godt å gå på, og behøver ikke slipes.

Tarkett klikkvinyl til gulvet i kontorett

Klikkvinyl

Starfloor Click er et slitesterkt vinylgulv i plankeformat med eksklusive design. Gulvet føles mykt, er behagelig å gå på og enkelt å holde rent. Takket være gulvets klikklåsesystem er det enkelt å legge uten lim. Det kan legges direkte på ditt nåværende gulv, så lenge det har en plan og hard overflate. Starfloor Click er helt uten ftalater.

Tarkett vinylgulv til kontoret

Vinylgulv

Tarketts vinylgulv er laget for å gjøre livet ditt enklere. De er slitesterke, robuste og lette å rengjøre, og samtidig er de myke og behagelige å gå på. Se for eksempel nærmere på gulvet Touch, som med sitt ekte utseende bringer naturen inn i rommet. De vakre og naturtro tremønstrene i kolleksjonen gir en varm og lun atmosfære. Touch er mykt og behagelig å stå og gå på. Få gulv er like holdbare, praktiske og lettholdte som Touch, og det svært sterke slitesjiktet på overflaten bevarer gulvets utseende år etter år. Våre vinyler er ftalatfrie.

Starfloor Click

Klikkgulv i Vinyl

Viva

Parkett

Laminatgulv

Laminatgulv