Velg landVelg land
Norge - Privatpersoner

Barnerom

Slik velger du gulv til barnerommet!

Å leke, skape og oppdage er et barns hverdag. Oversatt til gulvspråk betyr dette riper, flekker og hakk. Sørg for at ditt nye gulv både er med på leken og tåler den. Små barn tilbringer mye tid på gulvet, og derfor vil du selvfølgelig at gulvet skal være så rent og støvfritt som mulig. Et mykt gulv som er lett å holde rent, er den best tenkelige lekeplassen. Tenk også på de akustiske egenskapene og varmeegenskapene i det gulvet du velger.

Tarkett laminat

Laminat

For å få en hyggelig atmosfære i barnerommet, er et laminatgulv med en mønstret overflate eller troverdig treimitasjon bra alternativer. Laminat er et slitesterkt gulv, som er lett å holde rent. Du får også laminater med lyddempende undersider, og gulvet Tarkett Sound Logic kan bidra til et lavere lydnivå i et rom som er arena for ulike høylytte aktiviteter.

Tarkett Viva parkettgulv til barnerommet

Viva parkett

Viva-serien er produsert i holdbart finèrtre, og er et godt alternativ om man egentlig ønsker parkettgulv men er bekymret for at det kan være for sårbart. Dette er et smart gulv - vakkert og slitesterkt, lett å transportere, og lett å legge. Gulvbordene er tynne, men konstruksjonen er hardere og mer motstandsdyktig mot inntrykksmerker enn andre parkettgulv. Viva er godt å gå på, og behøver ikke slipes.

Tarkett laminat til gulvet på barnerommet

Klikkvinyl

Starfloor Click er et slitesterkt vinylgulv i plankeformat med eksklusiv design. Gulvet føles mykt, er behagelig å gå på og enkelt å holde rent. Takket være gulvets klikklåsesystem er det enkelt å legge uten lim. Det kan legges direkte på ditt nåværende gulv, så lenge det har en plan og hard overflate. Starfloor Click er helt uten ftalater.

Tarkett vinyl til barnerommet

Vinyl

Tarketts vinylgulv er laget for å gjøre livet ditt enklere. De er slitesterke, robuste og lette å rengjøre, og samtidig er de myke og behagelige å gå på. Vi har vinyl som med sitt ekte utseende nærmest bringer naturen inn i rommet. Vakre og naturtro tremønstre gir en varm og lun atmosfære. Få gulv er like holdbare, praktiske og lettholdte, og det svært sterke slitesjiktet på overflaten bevarer gulvets utseende år etter år. Våre vinyler er ftalatfrie.

Starfloor Click

Klikkgulv i Vinyl

Viva

Parkett

Laminatgulv

Laminatgulv