Velg landVelg land
Norge - Privatpersoner

Tarkett våtrom - Aquarelle

Lettstelt og vanntett design

Badet er et rom som betyr mye for vår daglige velvære. Her slapper vi av med et varmt bad for å stresse ned, eller tar en kald dusj for å skjerpe sansene.

Badet er et rom der lekkert design og funksjon virkelig møtes. Det skal være lettstelt, hygienisk, praktisk og gjerne prisgunstig. I tillegg vil vi ha det garantert vanntett og sikkert. Samtidig med dette skal mønstre og farger passe både for den som er trendbevisst, og for de som foretrekker det klassiske og tidløse. Alt dette får du med den nye Aquarelle-kolleksjonen fra Tarkett.

Mulighetenes kolleksjon

Ami Matz, medlem i Tarkett sitt internasjonale designteam, er den svenske designeren bak Aquarelle-kolleksjonen for 2016.
Med inspirasjon fra samtidstrender og fremtidige tendenser har Ami kombinert mønster inspirert av naturen med grafiske trykk. Resultatet er en kolleksjon som inneholder alt fra tidløse mønstre, til mer klassisk elegante og stilige rustikke mønstre. En kolleksjon med en fantastisk bredde som legger til rette for at du skal kunne skape et baderom med din personlige stil.

Folkelig og tidløst

Den landlige og bohemiske stilen har satt sitt preg på våre mer folkelige og tidløse gulv. De grafiske og orientalske mønstrene gir en moderne vri som fører tankene til Middelhavet.

Klassisk eleganse

Her har vi hentet inspirasjon fra luksuriøse og glamorøse materialer som marmor og forgylte kraner. Selv den ikoniske franske liljen, det organiske mønsteret og blomsterkransen som slynger seg over gulvet har inspirert denne designstilen.

Rustikt og stilig

Her blandes røffe, industrielle innslag av betong med edle metaller som messing for å skape en fredfylt atmosfære der det moderne og nøytrale setter stilen. Endelig er det mulig å kombinere et sikkert bad med betongfølelsen.

Aquarelle - et trygt valg til ditt baderom

Et bad kan være både pent og vanntett. Aquarelle-kolleksjonen er VT-godkjent (VT=vanntett) og oppfyller bransjens strengeste krav til vanntetthet. Veggbelegget monteres horisontalt, hvilket innebærer at veggen svøpes rundt rommet og kun etterlater en skjøt. Med få skjøter får du et sikrere bad. Veggen kompletteres med matchende bård opp til taket. Bruk alltid en godkjent fagmann til å utføre arbeidet på badet ditt.

Del